Temal Design Universal Alakaappi Kahdella laatikostolla / Syvyys 48 cm

491.15 714.40 

Temalin Design Universal on toiveidesi mukainen tyylikäs alakaappi kylpyhuoneeseen. Se sisältää kaksi tilaavaa laatikostoa, joissa mahtuu säilyttämään kylpyhuoneen isommatkin tavarat. Design Universal on mitoitettu sopimaan eri valmistajien malja- ja uppoaltaiden sekä erilaisten tasomateriaalien kanssa. Tuotteen ylälaatikossa on lovi vesilukkoa varten.

Yhdistä tuotteeseen Temalin valikoimasta mieleisesi erikseen myytävä taso laadukkaasta korkeapainelaminaatista, Polaris-laminaatista tai Hi-Macs-komposiitista. Design Universal on saatavana kaikissa Temalin vakioväreissä sekä samettisissa Velvet-väreissä Tuotteen syvyys 48 cm, korkeus 59 cm sekä leveys  60 – 90 cm.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi väri hintaluokan mukaisesti.

Vetimet

Huom! Tuote ei sisällä vedintä. Vetimet myydään lisähintaan [katso kuvat].

Voit valita tuotteeseen 1-osaisen pistorasian (IP54 suojaluokitus.) Pistorasia esisasennetaan kylpyhuonekalusteen ylempään laatikkoon oikealle puolelle. Toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan.

Voit valita tuotteeseen käytännöllisen laatikonjakajan (katso kuva). Saatavilla valkoisena tai mustana.

Tuotteen vetolaatikoihin on saatavana lisävarusteena grafiitinharmaa liukumaton antislip-matto (katso kuva).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Design Universal alakaappi kahdella laatikolla / syvyys 48 cm

Valkoinen laminaatti, Vaalea Tammi, Musta Puu, Maalattu Valkoinen, Ruskea Saarni, Kiiltävä valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Musta

Ominaisuudet:

–  Tuotteeseen on mitoitettu paljon tilaa altaalle ja tasolle

–  Tuote voidaan yhdistää myös muiden valmistajien altaisiin ja tasomateriaaleihin

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Yläkaapissa lovi vesilukkoa varten

– Kalusteen leveys: 60- 90 cm / syvyys  48 cm / korkeus 59 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Valmistettu kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

Saatavilla olevat lisävarusteet:

– Vetimet lisähintaan, IP54 suojattu pistorasia, laatikonjakajat (valitse yläpuolelta mieleisesi vaihtoehto), antislip-matto.

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Musta, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut Temal -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 59 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.