Temal Highlight Peilikaappi Yhdellä Ovella

615.40 830.45 

Temal Highlight on tyylikäs yksiovinen peilikaappi, jonka ylälipassa ja alapohjassa on laadukkaat LED-valoprofiilit. Ylälipan valaistus valaisee kasvosi täydellisesti ja alalipan valo toimii tehokkaasti pesualtaan valaisijana. Peilikaappi sisältää kaksipuolisen peilioven, kaksi lasihyllyä, piilosaranat ja kaksiosaisen pistorasian.

Tuotteen leveys on valittavissa 40 cm – 60 cm väliltä. Tuotteen korkeus 68 cm ja syvyys 16/25 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen leveyden, värin (taustarunko ja ylälippa), kätisyyden sekä haluamasi lisäominaisuudet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi taustarungon väri. Tuotteen väri määräytyy hintaluokan mukaisesti.

Valitse tuotteen saranoiden sijainti oikealle tai vasemmalle puolelle.

Valitse tuotteen pistorasian sijainti oikeaan tai vasempaan sisäyläpohjaan (pistorasia sisältyy toimitukseen).

Lisävarusteena myytävä piilosaranapeilikaapin vedin. Vedin sijoitetaan peilin alareunaan ja estää sormenjälkien syntymisen.

Lisävarusteena myytävä yksiosainen vikavirtapistorasia (kaksiosaisen
vakiopistorasian tilalle).

Kuvaus

Temal Highlight peilikaappi yhdellä ovella (leveys 40-60 cm)

Valkoinen laminaatti, Vaalea Tammi, Musta Puu, Maalattu Valkoinen, Ruskea Saarni, Kiiltävä valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Musta

Temal Highlight on Suomessa valmistettu tyylikäs yksiovinen peilikaappi LED-valoprofiileilla. Peilikaapin ylälippa valaisee kasvosi täydellisesti. Kaapin alapohjassa tehokas allasvalo joka valaisee myös tason. Kaksipuolisella peiliovella varustetun kaapin sisällä on kaksi säädettävää lasihyllyä ja kaksiosainen pistorasia, jonka voit myös valita sijoitettavaksi oikeaan tai vasempaan sisäyläpohjaan. Toimitukseen sisältyy vapaasti kiinnitettävä suurentava meikkipeili.

Valitse ylläolevasta valikosta haluamasi tuotteen väri (taustarunko sekä ylälippa), kätisyys, pistorasian sijainti sekä haluamasi lisäominaisuudet.  Temal-peilikaapit sopivat ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansioista niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Suomessa valmistettujen Temal-peilikaappien FI-sertifiointi ja IP44 suojausluokka takaavat tuotteen turvallisen käytön.

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 68 cm

Syvyys: 16/25 cm

Leveys: 40 – 60 cm

Valaistus tuotteen ylälipassa ja pohjassa

Allasvalaistus: Led-profiili (Valoteho: 9.4 W: 40-50 cm / 11.7 W: 55-60 cm)

Tuotteen saranat valittavissa oikealle tai vasemmalle puolelle

Kaksiosainen pistorasia valintasi mukaan oikealla tai vasemmalla

Kaksipuolinen 128º avautuva peiliovi

Kaksi säädettävää (6 mm) lasihyllyä

Vaimentavat piilosaranat

Toimitetaan valmiiksi kasattuna ja koottuna

Takuu 2 vuotta

Lisävarusteet:

Piilosaranapeilikaapin Pulse -vedin: kiiltävä kromi / mattakromi (estää sormenjälkien syntymisen peilin alareunaan).

IP 44 suojattu vikavirtapistorasia (kaksiosaisen vakiopistorasian tilalle).

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Greige, Musta, Musta puu, Vaalea Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut Temal -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 59 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.