Temal Stella Allaskaluste Kahdella Laatikostolla / Syvyys 35

855.90 1,023.30 

Temal Stella allaskaluste on optimoitu ratkaisemaan pienten, haastavien tilojen ongelmat. Reilun kokoinen syvä tasoallas on oivallinen valinta hyviä pesuominaisuuksia ja laskutilaa arvostavalle. Tilaa säästävän vesilukon ansiosta ylälaatikkoa ei ole jaettu, vaan se on hyödynnettävissä kokonaisuudessaan.

Tuotteen syvyys 35 cm, korkeus 64 cm sekä leveys 42,5-67,5 cm. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet. Tuotteeseen myydään lisävarusteena IP54 suojattu pistorasia sekä liukumisen estävä antislip-matto. Lisätietoja alempana.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi väri hintaluokan mukaisesti.

Vetimet

Huom! Tuote ei sisällä vedintä. Vetimet myydään lisähintaan [katso kuvat].

Pistorasia

Voit valita tuotteeseen lisävarusteena myytävän IP 54 suojatun pistorasian, joka asennetaan tuotteen ylempään laatikkoon oikealle. Toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan.

Tuotteen vetolaatikoihin on saatavana lisävarusteena grafiitinharmaa liukumaton antislip-matto (katso kuva).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Stella allaskaluste kahdella laatikostolla / syvyys 35 cm

Valkoinen laminaatti, Vaalea Tammi, Musta Puu, Maalattu Valkoinen, Ruskea Saarni, Kiiltävä valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Musta

Ominaisuudet:

– Hygieeninen, korotettu takareuna

– Laatikoissa itsesulkeutuva vaimennus

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Kalusteen leveys: 42,5 – 67,5 cm / syvyys 35 cm / korkeus 64 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

Toimitussisältö:

– Valkoinen emaloitu likaa hylkivä tasoallas

– Hanareikä keskellä (hanareiän halkaisija 35mm.)

– Allaskaappi kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

– PopUp Pohjaventtiili

– Tilaa säästävä ja vapaasti säädettävä vesilukko

Saatavilla olevat lisävarusteet:

– Antislip-matto

– Vetimet lisähintaan

– Pistorasia:  IP54 suojattu Pistorasia ei sisälly perustoimitukseen. Pistorasia on esiasennettu kalusteen ylempään laatikkoon. Toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Greige, Musta, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut Temal -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 59 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.