Vieser Classic Lattiakaivon Kansi Musta

80.00 

Vieser Classic lattioakaivon kansi, sisältää muovikehyksen.

Vieser Classic on tyylikäs kotimainen lattiakaivon kansi, joka takaa viimeistellyn lattiakaivon niin estetiikan kuin käytettävyyden suhteen.

Näyttävä musta kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestää jopa 300 kg painon. Tuote pysyy tukevasti paikoillaan ja on miellyttävän tuntuinen jalkojen alla. Tuotepakkaukseen sisältyy Rst-neliökansi sekä vahvistetusta muovista valmistettu kehys.

Kannen leveys on 197 x 197 mm.

Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Vieser Classic Lattiakaivon kansi muovikehyksellä musta 3317314 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vieser Classic Lattiakaivon Kansi

musta

Vieser Classic on tyylikäs ja näyttävä lattiakaivon kansi suihkutilaan. Tuotteen osat on pakattu järkevästi yhteen pakettiin, mikä tekee asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa. Pakkaus sisältää rst-lattiakaivon kannen sekä vahvistetusta muovista valmistetun kehyksen.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on 10 vuoden järjestelmätakuu.

Tuotteen asennusohje.

Vieser neliö- ja pyöreän kannen esimerkkilaatoitus. 

Tuotteen mitat:

Leveys: 197 x 197 mm

Kestävyys: 300 kg

Pakkauksen paino: 0,6 kg

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta.

 

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Vieser

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Vieser – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19€ tai 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.