Vieser Line Linjalattiakaivojärjestelmä Core Rst-kansi

913.00 

Vieser Line Linjalattiakaivojärjestelmä Core Rst-kansi

Vieserin näyttävä Core linjalattiokaivojärjestelmä edustaa Suomessa valmistettua tyylikästä desiginia. Lattiakaivon kansi on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Tuote voidaan sijoittaa suihkutilan tarpeiden mukaisesti kiinni seinään, lyhyellä välimatkalla seinän läheisyyteen tai keskelle lattiaa. Tuotteen kansi on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä.

Linjalattiakaivojärjestelmään sisältyy RST-kansi, johon valitaan alla olevasta valikosta lattiarakenteeseen kiinnitettävä RST-kouru. Kouru on valittavissa perinteisenä mallina tai epäkeskeisenä, jolloin lattiakaivon paikka sijaitsee kourun päässä (katso kuvat). Kokonaisuuteen sisältyy myös asennukseen tarvittava valuformu sekä valutuet.

Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo. Kaivon voi asentaa kätevästi seinän viereen tai keskelle lattiaa.

Tuote on saatavissa 800 mm tai 900 mm leveydessä.

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Linjalattiakaivojärjestelmään sisältyy RST-kansi, johon valitaan alla olevasta valikosta lattiarakenteeseen kiinnitettävä RST-kouru. Kouru on valittavissa perinteisenä mallina tai epäkeskeisenä, jolloin lattiakaivon paikka sijaitsee kourun päässä (katso kuvat). Kokonaisuuteen sisältyy myös asennukseen tarvittava valuformu sekä valutuet.

Kuvaus

Vieser Line Linjalattiakaivojärjestelmä Core Rst-kansi

Ruostumaton teräs 

Vieser Line on luotettava ja helppohoitoinen kokonaisuus suihkutilaan. Lattiakaivon kansivaihtoehdot ovat yhteensopivia toistensa kanssa, joten useita lattiakaivoja voidaan asentaa vierekkäin.

Tuote voidaan sijoittaa asennustarpeiden mukaisesti joko kiinni seinään, lyhyellä välimatkalla seinän läheisyyteen tai keskelle lattiaa. Kaikki asennustavat ovat toimintavarmoja vesieristyksen suhteen. Yhteensopivuus Vieser One lattiakaivojen kanssa tarjoaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.

Lattiankaivon kansi asennetaan Vieser One lattiakaivoon ja lattiavalun yhteydessä lattiaan tehdään muotti teräskaukalolle. Tuotteen osat on pakattu järkevästi yhteen pakettiin asennusvaiheittain, mikä tekee asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa.

Tuote voidaan asentaa puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle. Soveltuu niin uudis-, kuin korjausrakentamiseen. Tuote ei sovellu muovimatolle käytettäväksi.

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on 10 vuoden järjestelmätakuu.

Vieser Line vedeneristys- ja rakennekuva.

Vieser Line linjalattiakaivo esimerkkilaatoitus 800 mm.

Vieser Line linjalattiakaivo esimerkkilaatoittus 900 mm.

Asennusohje vaihe 1.

Asennusohje vaihe 2. 

Tuotteen mitat:

Leveys: 800 mm – 900 mm

Syvyys: Kansi 179 mm,  kouru 197 mm

Korkeus: 23 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvista:

Vieser Line Linjalattiakaivojärjestelmä Core Rst-Kannella mittakuva

 

Lisätiedot

Väri

Ruostumaton teräs

Valmistaja

Vieser

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19€ tai 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Vieser Line lattiakaivon hoito-ohjeet: Vieser Line Hoito-ohje

Vieser Corner lattiakaivon hoito-ohjeet: Vieser Corner Hoito-ohje

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.