Vieser One Pystykaivo DN 75

53.00 

Vieser One Pystykaivo DN 75

Vieserin laadukas ja helposti asennettava pystykaivo ilman sivuliitoksia.

Lattiakaivo on yhteensopiva Vieserin lattiakaivon kansien, korokerenkaiden, valukorotusrenkaan, -sekä vedeneristyslaipan kanssa. Tuote soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Suomen rakentamismääräyskokoelman osan D1 mukaisesti

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Vieser One Pystykaivo DN 75 LVI 3315979 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vieser One Pystykaivo DN 75

Vieserin helposti asennettava lattiakaivo ilman sivuliitoksia.

Vieser-lattiakaivoissa on alaslaskettu laippa, joten kaivo voidaan asentaa helposti sekä betoni- että puulattiaan. Tuote on valmistettu polyporeenista mikä kestää hyvin kuumaa vettä ja kemikaaleja. Tuotteessa on iso nostokahva, jonka ansioista vesilukon puhdistaminen ja takaisin asettaminen on helppoa.

Pakkaus sisältää kaivon, valutuet, vesilukon, valusuojan, kiilarenkaan, tiivisteen sekä kiilarenkaan asennustyökalun.

Asennusohje: Vieser One lattiakaivo asennusohjeet

Huolto- ja puhdistusohje: Vieser One lattiakaivo huolto- ja puhdistusohjeet

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 252.0 mm

Leveys: 224.0 mm

Nimellishalkaisija: 167 mm

Virtaama: 2,3 l/s

Materiaali: Polypropeeni PP

Paino: 0,65 kg

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Vieser 0ne Pystykaivo DN 75 Mittakuva

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Valmistaja

Vieser

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimitusaika noutopisteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Jokaisen tuotteen esittelyssä kerrotaan toimitusajasta tarkemmin. Tuotteen toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. 

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.