Vieser One Vaakakaivo DN 75 3×32/40 Ilman Valutukia

47.00 

Vieser One Vaakakaivo DN 75 3×32/40 Ilman Valutukia

Vieserin laadukas ja helposti asennettava vaakakaivo.

Lattiakaivo on yhteensopiva Vieserin lattiakaivon kansien, korokerenkaiden, valukorotusrenkaan, -sekä vedeneristyslaipan kanssa. Tuote soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Suomen rakentamismääräyskokoelman osan D1 mukaisesti

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Vieser One Vaakakaivo DN 75 3×32/40 Ilman Valutukia LVI 3315957 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Vieser One Vaakakaivo DN 75 3×32/40 Ilman Valutukia

Vieserin laadukas ja helposti asennettava vaakakaivo. Tuotteessa on kolme 32 / 40 mm:n avattavaa sivuliitäntää, mikä mahdollistaa useamman vesipisteen yhdistämisen. Sivuliitännät ovat perinteistä lattiakaivoa alempana, mikä mahdollistaa enemmän kallistusta putkille. Kaatojen tekemistä on helpotettu keskelle kallistuvalla valusuojalla, jonka keskikohta voidaan avata.

Vieser-lattiakaivoissa on alaslaskettu laippa, joten kaivo voidaan asentaa helposti sekä betoni- että puulattiaan. Tuote on valmistettu polyporeenista mikä kestää hyvin kuumaa vettä ja kemikaaleja. Tuotteessa on iso nostokahva, jonka ansioista vesilukon puhdistaminen ja takaisin asettaminen on helppoa.

Pakkaus sisältää kaivon, valutuet, vesilukon, valusuojan, kiilarenkaan, tiivisteen sekä kiilarenkaan asennustyökalun.

Asennusohje: Vieser One lattiakaivo asennusohjeet

Huolto- ja puhdistusohje: Vieser One lattiakaivo huolto- ja puhdistusohjeet

Tuotteen tiedot:

Korkeus: 145 mm

Leveys: 220 mm

Nimellishalkaisija: 167 mm

Virtaama: 1,6 l/s

Materiaali: Polypropeeni PP

Paino: 0,9 kg

Tuotteen tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Vieser One Vaakakaivo DN 75 3×32_40 Ilman Valutukia

 

 

 

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Valmistaja

Vieser

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimitusaika noutopisteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Jokaisen tuotteen esittelyssä kerrotaan toimitusajasta tarkemmin. Tuotteen toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. 

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.