Vieser One Vaakakaivo DN50 1×32 Extra Matala

58.00 

Vieser One Vaakakaivo DN50 1×32 extra matala

Vieserin laadukas ja helposti asennettava lattiakaivo. Tuote on korkeudeltaan ainoastaan 69 mm ja soveltuu tiloihin, joissa tarvitaan erityisen matalaa vaakakaivoa. Matalasta rakenteesta on merkittävä etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Tuote soveltuu tehokkaan virtaamansa ansiosta (1,2 l/s) asennettavaksi niin suihkun kuin kylpyammeen yhteyteen. Kaivossa on yksi 32 mm avattava sivuliitäntä.

Tuote sisältää kaasutiiviin vesilukon, jonka toiminta perustuu innovatiiviseen kalvotekniikkaan. Vesilukko avautuu veden virratessa ja sulkeutuu virtauksen lakattua, estäen viemärikaasujen pääsyn huonetilaan. Silikonikumista valmistettu kalvovesilukko on pitkäikäinen sekä toimintavarma eri lämpötiloissa ja olosuhteissa. Kalvovesilukko on käytössä hiljainen sekä erittäin hygieeninen, epäpuhtauksien poistuessa viemärikaivon virtaaman mukana. Tarvittaessa vesilukon voi myös irrottaa ja nostaa ylös.

Lattiakaivo on yhteensopiva Vieser-korokerenkaiden, -valukorotusrenkaan, -vedeneristyslaipan sekä -kansistojen kanssa.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Vieser One Vaakakaivo DN50 1x32 extra Lvi: 3317307 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Vieser One Vaakakaivo DN50 1×32 extra matala

Vieserin helposti asennettava markkinoiden matalin vaakakaivo. Tuotteessa on kaasutiiivis vesilukko ja se voidaan asentaa tehokkaan virtaamansa ansiosta niin suihkun kuin kylpyammeen yhteyteen. Sisältää 32 mm avattavan sivuliitännän.

Vieser-lattiakaivoissa on alaslaskettu laippa, joten kaivo voidaan asentaa helposti sekä betoni- että puulattiaan. Tuote on valmistettu polyporeenista mikä kestää hyvin kuumaa vettä ja kemikaaleja.

Pakkaus sisältää kaivon, vesilukon, valusuojan, kiilarenkaan, tiivisteen, putkikoon muunnoskappaleen sekä kiilarenkaan asennustyökalun.

Tuotteen tiedot:

Putken ulkohalkaisija: 50 mm

Virtaama: 1,2 l/s

Materiaali: Polypropeeni PP

Paino: 0,5 kg

Tuotteen mittakuva.

Tuotteen asennusohje.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Valmistaja

Vieser

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimitusaika noutopisteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Jokaisen tuotteen esittelyssä kerrotaan toimitusajasta tarkemmin. Tuotteen toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. 

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.