Vieser Square Laatoitettava Lattiakaivojärjestelmä

1,099.00 

Vieser Square Laatoitettava Lattiakaivojärjestelmä

Laatoitettava Vieser Square lattiakaivoratkaisu on Suomessa valmistettua kotimaista designia, joka takaa viimeistellyn lattiakaivon niin estetiikan kuin käytettävyyden suhteen. Laatoitettava rst-kansi voidaan päällystää esimerkiksi kylpyhuoneesi lattialaatoilla, mikä tekee lattiakaivosta lähes huomaamattoman. Halutessasi voit korostaa kantta kylpyhuoneen kauniina yksityiskohtana – vain luovuus on rajana!

Kannen leveys on 600 x 600 mm. Vieser Square tuotepakkaus sisältää päällystettävän lattiakaivon kannen, asennusvaiheessa käytettävän kourun, sekä laatoituksen yhteydessä asennettavan rst-kehyksen.

Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo.

Saatavilla myös pintamateriaaleissa Accoya Oiled, Kebony Oiled sekä Kebony Oiled Bali Edition.

Tuotteen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Vieser Square Laatoitettava Lattiakaivojärjestelmä

Laatoitettava / Päällystettävä

Vieser Square laatoitettava lattiakaivoratkaisu on luotettava ja helppohoitoinen kokonaisuus suihkutilaan.

Lattiankaivon kansi asennetaan Vieser One lattiakaivoon ja lattiavalun yhteydessä lattiaan tehdään muotti teräskaukalolle. Tuotteen osat on pakattu yhteen pakettiin asennusvaiheittain, mikä tekee asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa. Pakkaus sisältää Vieser nostotyökalun helpottamaan lattiakaivon puhdistusta.

Tuote voidaan asentaa puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle. Soveltuu niin uudis-, kuin korjausrakentamiseen.

Asennusohjeet:

Vieser Square laatoitetteva lattiakaivoratkaisu asennusohjeet

Tuotteen mitat:

Leveys: 600 x 600 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Vieser Square Laatoitettava Lattiakaivon Kansi Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Vieser

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Vieser – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19€ tai 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.