Vieser Square Lattiakaivon Kansi Kebony Oiled

1,499.00 

Vieser Square Lattiakaivon Kansi Kebony Oiled

Kestävästä ja ekologisesti tuotetusta Kebony -puusta valmistettu suurikokoinen leveärimainen lattiakaivon kansi on elegantti kylpyhuoneen yksityiskohta. Pintamateriaalina on syvänruskea Kebony Oiled, öljyttyä puuta. Kannen leveys on 600 x 600 mm.

Kotimainen Vieser Square tuotepakkaus sisältää design lattiakaivon kannen, asennusvaiheessa käytettävän valumuotin asennusjalkoineen, sekä laatoituksen yhteydessä asennettavan rst-kehyksen. Tuote on yhteensopiva kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa (Huom! Vieser One -kaivo ei sisälly tuotteeseen), jonka ansioista käytössäsi voi olla kohteesta riippuen joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo. Vieser Square lattiakaivon kannen korkeutta voidaan säätää säädettävien valutukien avulla, mikä vähentää merkittävästi tuotteen asennusaikaa.

Saatavilla myös pintamateriaaleissa Accoya Oiled, Accoya Waxed sekä Kebony Oiled Bali Edition.

Huom! Valmiin kannen sävy ja kuvio saattaa poiketa hieman kuvista elävän pintamateriaalinsa vuoksi. 

Tuotteen toimitusaika on noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Kuvaus

Vieser Square Lattiakaivon Kansi

Kebony Oiled

Vieser Square on luotettava ja helppohoitoinen ratkaisu suihkutilaan. Lattiakaivon kansi asennetaan Vieser One lattiakaivoon ja lattiavalun yhteydessä lattiaan tehdään muotti teräskaukalolle. Tuotteen osat on pakattu järkevästi yhteen pakettiin asennusvaiheittain, mikä tekee asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Vieser-kaivot ja korokerenkaat ovat tyyppihyväksyttyjä. Hyväksynnän voimassaolo edellyttää, että kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet ovat samaa Vieser-tuotesarjaa.

Tuote voidaan asentaa puu- ja betonilattioille sekä maanvaraiselle teräsbetonilaatalle. Soveltuu niin uudis-, kuin korjausrakentamiseen.

Kebony -materiaaliin voit tutustua tästä.

Asennusohjeet:

Vieser Square Asennusohjeet vaihe 1

Vieser Square Asennusohjeet vaihe 2

Tuotteen mitat:

Leveys: 600 x 600 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

VieserSquare Lattiakaivo Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Vieser

Väri

Kebony Oiled

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2 viikkoa tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Takuuaika Vieser-tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille on 24 kk laskettuna tuotteen ostopäivämäärästä ja on voimassa vain, kun tuotteet on asennettu ja niitä on käytetty huolellisesti käyttö- ja/tai asennusohjeiden mukaisesti ainoastaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sekä tuotteille soveltuvien tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Ympäristöministeriön asetuksen rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoistojen mukaisesti. Tuotteen normaalista kulumisesta, väärästä asennuksesta, väärinkäytöstä tai huolto- ja käyttöohjeessa annettujen ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia virheitä ei korvata.

Valmistaja

Valmistaja Vieser Logo

Vieser on suomalainen lattiakaivojen valmistukseen keskittyvä perheyritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuoden ajan. Vieserin tuotteita yhdistää korkealuokkainen tuotemuotoilu ja toimivuus, joiden avulla pyritään vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden yksilökohtaisiin tarpeiisin.

Vieserin toiminnan perustana on panostaa tuotteiden laatuun, estetiikkaan sekä kestävään kehitykseen. Yritys pyrkii jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaiden arkea. Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu Suomessa.