VOLA T39EL Pyyhekuivain

VOLA T39EL Pyyhekuivain

Toimimme myös muun muassa Tuusulan Asuntomessuilta Lumitiikeri sekä Jämerä Salmiakki -kohteista tuttujen tanskalaisten VOLA Denmark design hanojen ja sisustustuotteiden jälleenmyyjänä. Tuotteisiin liittyvät tilaukset ja tiedustelut asiakaspalvelu@lvi-verkkokauppa.fi.

VOLA valikoimasta löydät myös seinään piiloasennettavan sähkötoimisen pyyhekuivaimen T39EL.

Tuote on tilattavissa useissa sävyissä kuten harmaa, vaaleansininen, oranssi, vaaleanvihreä, keltainen, tummanharmaa, mokka, kirkkaanpunainen, tummansinen, kromi, kiiltävä musta, valkoinen, patinoituva messinki, harjattu kromi, viininpunainen, pinkki, mattamusta, mattavalkoinen, ruostumaton teräs. Lisäksi saatavilla on exclusive sävyvalikoima.

VOLA -tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten tuotteiden tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu

Kuvaus

Tanskalainen VOLA on kansainvälisesti tunnettu design brändi, joka valmistaa hanoja sekä muita tuotteita kylpyhuoneen ja keittiön sisustamiseen. VOLA -tuotteissa yhdistyy laadukas käsityö, kestävää kehitystä tukevat toimintatavat sekä upea muotoilu. Ensimmäiset VOLA -hanat suunnitteli tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen jo vuonna 1968. Valmistuksessa käytetään lyijytöntä messinkiä ja valmistusprosessissa syntyneet messinki-, ja teräsjätteet kierrätetään sekä tuotantoprosessissa käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudelleen.

Lisätiedot

Valmistaja

Vola