Woodio Cube60 Malja-allas Hanapaikalla Northern Elements Sävyt

Alkuperäinen hinta oli: 820.00 €.Nykyinen hinta on: 680.60 €.

Woodio Cube 60 Malja-allas Hanapaikalla nNorthern Elements Sävyt.

Tasoon kiinnitettävä kaunis kulmikas malja-allas hanapaikalla. Valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista. Altaassa on ylivuotoaukko, toimitussisältöön kuuluu vesilukkoon liitettävä ylivuotoputki. Huom! Asennus vaatii vesilukon, johon on liitettävissä ylivuotoputki.

Tuote on valittavana seitsemässä kauniissa Northern Elements sävyssä: Natural 5mm hakkeella sekä Clay, Berry, Root, Stone, Moss ja Arctic 2mm hakkeella.

Altaan pinta valmistetaan kiiltävänä, jolloin värisävyt pääsevät kauniisti esiin. Huom! Valmiin altaan väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. 

Allas on saatavilla myös sävyissä natural 2mm, char, polar, blossom, linen sekä mud.

Northern elements sävyiset tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten tuotteen tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu.

Tuotteiden toimitusaika-arvio perille toimitusosoitteeseen on tällä hetkellä  noin 3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme. 

Kuvaus

Woodio Cube 60 Malja-allas Hanapaikalla Northern Elements Sävyt

Natural 5mm, Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic.

Tuotteen mitat: 

  • pituus 600 mm
  • leveys 400 mm
  • korkeus 149 mm
  • korkeus asennuksen jälkeen 135 mm
  • hanareiän halkaisija 35 mm
  • Suositeltava tason / allaskaapin koko ylittää altaan koon vähintään noin 2-4 cm kaikista sivuista, huomioiden lisäksi mahdollisen hanan asennuksen vaatiman tilan.

Mittakuva:

Woodio Cube60 malja-allas hanapaikalla mittakuvaTasoon kiinnitettävä suoralinjainen malja-allas hanapaikalla, jonka pinnalta puu nousee kauniisti esiin. Soveltuu niin kylpyhuoneisiin kuin WC-tiloihinkin malja-allashanojen pariksi. Tuotteen materiaalina moderni ja ekologinen puukompositti. Woodion Cube – mallisto koostuu tyylikkäästi sunnitelluista kulmikkaista pesualtaista, joiden skandinaavinen muotoilu sopii täydellisesti niin moderniin kuin klasissempaankin kylpyhuoneen sisustukseen.

Malja-altaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen helppouteen. Allas on huoltovapaa ja täysin kierrätettävä. Innovatiivisesta puukomposiitista valmistettu allas hylkii likaa ja kestää kovempaakin kulutusta. Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Toimituksen sisältö:

  • allas
  • asennusohje
  • sifoni
  • kiinnitysruuvit

Tuotteen asennus vaatii erillisen vesilukon, pohjaventtiilin sekä viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

Tuotteen ominaisuuksia:
• 100% vedenkestävä
• Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
• Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
• Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Arctic, Berry, Clay, Moss, Natural, Natural Aspen, Polar, Root, Ruskea, Stone, Vihreä

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Woodio – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilauksella ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot tilauksesta valmistettavista tuotteista löytyvät tuotesivun yläosasta.

Tuotetakuu:

Woodio vesikalusteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille, takuu ei koske pyyhekoukkuja. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Asennusohjeet

Tuotteen tarkemmat asennusohjeet pääset näkemään: täältä.

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.