Woodio Malja-allas Soft 60 Hanapaikalla

719.10 737.10 

Woodio Malja-allas Soft 60 Hanapaikalla

Pöytätason päälle kiinnitettävä ovaalin muotoinen malja-allas hanapaikalla. Valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista. (Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.)

Saatavana väreissä: Natural Aspen, lay, Berry, Root, Char, Stone, Moss ja Arctic. Tuote voidaan valita mattapintaisena sävyssä Natural. Huom! Valmiin altaan väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. 

Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika-arvio on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme. 

Poista

Tuote valittavissa mattapintaisena sävyissä Natural Aspen 2mm ja 5mm.

Kuvaus

Woodio Malja-allas Soft 60 Hanapaikalla

Mitat: Pituus 600 mm, leveys 400, korkeus 135 mm, hanareiän halkaisija 35 mm

Pöytätason päälle kiinnitettävä laakean ovaalin muotoinen malja-allas, jonka pinnalta puu nousee kauniisti esiin. Pesualtaassa on hanapaikka ja ylivuotosuoja-aukko. Allas on suljettavissa altaan materiaalilla päällystetyllä pop up- pohjatulpalla. Soveltuu niin kylpyhuoneisiin kuin WC-tiloihinkin normaalikorkeiden hanojen pariksi. Materiaalina moderni ja ekologinen puukomposiitti.

Woodion Soft – mallisto koostuu tyylikkäistä pyöreälinjaisista pesualtaista, joiden ajaton, skandinaavinen muotoilu sopii täydellisesti niin klassiseen kuin moderniin kylpyhuoneen sisustukseen. Malliston pehmeän selkeät linjat tuovat uniikin ekologisen materiaalin kauniisti esiin. Woodion pesualtaat soveltuvat niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.

SOFT-mallisto on saatavissa useissa eri värivaihtoehdoissa  –  lukematon määrä uniikkeja ratkaisuja kylpyhuoneeseen!

Toimitus sisältää:

  • käyttöohje
  • altaan asennussabluuna

Pöytätasoon kiinnitettävän malja-altaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen helppouteen. Allas on huoltovapaa ja täysin kierrätettävä. Innovatiivisesta puukomposiitista valmistettu allas hylkii likaa ja kestää kovempaakin kulutusta.

Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Tuotteen asennus vaatii vesilukon, pohjaventtiilin ja erillisen viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

Tuotteen ominaisuuksia:

  • 100% vedenkestävä
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
  • Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

Tarkemmat tiedot näkyvät mittakuvasta:

Woodio Soft 60 Hanapaikalla Mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Arctic, Berry, Char, Clay, Moss, Natural Aspen, Root, Stone

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa GSL Finland tai Posti. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Woodio -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Woodio tuotteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.