Woodio Soft60 Allas Hanapaikalla Seinäkiinnitys Char

619.20 

Woodio Soft 60 Allas Hanapaikalla Seinäkiinnitys Char

Seinään kiinnitettävä kaunis allas hanapaikalla. Valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista. Altaassa on ylivuotoaukko, toimitussisältöön kuuluu vesilukkoon liitettävä ylivuotoputki. Huom! Asennus vaatii vesilukon, johon on liitettävissä ylivuotoputki.

Tuotteen sävynä tyylikäs Char 2mm hakkeella. Altaan pinta valmistetaan kiiltävänä, jolloin värisävy pääsee kauniisti esiin. Huom! Valmiin altaan väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. Tuotteen mukana toimitetaan musta seinäkiinnityslaatta (katso esimerkkikuva.)

Allas on saatavilla myös sävyissä natural 2mm, polar sekä natural 5mm, natural birch, clay, berry, root, stone, moss ja arctic.

Tuote valmistetaan tilauksesta, joten tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu.

Tuotteen toimitusaika-arvio perille toimitusosoitteeseen on tällä hetkellä  noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme. 

Kuvaus

Woodio Soft 60 Allas Hanapaikalla Seinäkiinnitys

Char

Tuotteen mitat: 

  • pituus 600 mm
  • leveys 400 mm
  • korkeus 153 mm
  • hanareiän halkaisija: 35 mm

Mittakuva:

Woodio Soft 60 Hanapaikalla Seinäkiinnitys-mittakuva

Seinään kiinnitettävä pelkistetyn mallinen pesuallas, jonka pinnalta puu nousee kauniisti esiin. Pesualtaassa on hanapaikka ja  ylivuotosuoja-aukko. Maltillisen kokoinen allas soveltuu niin kylpyhuoneisiin kuin WC-tiloihinkin. Materiaalina moderni ja ekologinen puukompositti.

Seinään kiinnitettävän pesualtaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen helppouteen. Allas on huoltovapaa ja täysin kierrätettävä. Innovatiivisesta puukomposiitista valmistettu allas hylkii likaa ja kestää kovempaakin kulutusta. Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Toimituksen sisältö:

  • allas
  • asennusohje
  • sifoni
  • kiinnitysruuvit
  • seinäkiinnityslaatta (musta)

Tuotteen asennus vaatii erillisen vesilukon, pohjaventtiilin sekä viemäriputken asennuspaikasta riippuen.

Tuotteen ominaisuuksia:
• 100% vedenkestävä
• Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
• Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
• Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Char, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilauksella ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot tilauksesta valmistettavista tuotteista löytyvät tuotesivun yläosasta.

Tuotetakuu:

Woodio vesikalusteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille, takuu ei koske pyyhekoukkuja. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Asennusohjeet

Tuotteen tarkemmat asennusohjeet pääset näkemään: täältä.

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.