APLIVI 100 läpivienti APK-letkuille ja käyttövesiputkille

45.00 

APLIVI 100 läpivienti APK-tulo- ja poistoletkuille ja käyttövesiputkille

Havaitse piilovesivahingot ajoissa ja noudata tällä tuotteella allaskaapin tiivistämisessä rakennusmääräyksiä. 

Suomessa tehty APLIVI

Asennusohje

Tuote-esite

Voit tutustua tarkemmin tuotteeseen valmistajan sivuilla: klikkaa tästä

Kuvaus

npesukone käyttövesiputket

APLIVI 100 läpivienti APK-tulo- ja poistoletkuille ja käyttövesiputkille

Havaitse piilovesivahingot ajoissa ja noudata tällä tuotteella allaskaapin tiivistämisessä rakennusmääräyksiä.

Toimintaperiaate

APLIVI 100 on astianpesukoneen tulo- ja poistoletkujen läpivientiratkaisu, jonka tehtävänä on mahdollisessa vuototilanteessa toimia piilovuotosuojana ja ohjata pienikin vuotava vesimäärä pois allaskaapista asukkaan havaittavaksi. Ilman tätä tuotetta vaarana on vuodon sattuessa huomaamaton vuotoveden ohjautuminen allaskaapin kautta rakenteisiin aiheuttaen pahimmillaan merkittäviä kosteusvaurioita ja terveyshaittoja.

Helppo asennus ja huoliteltu asennusjälki

Tuotteen asentaminen on vaivatonta ja nopeaa, sillä se sisältää vain kolme toisiinsa liitettävää osaa. Samalla APLIVI 100 on myös toimintavarma, sillä se ei sisällä paristoja eikä herkästi rikkoutuvaa tekniikkaa. Tuote mahdollistaa asentajalle helpon ja nopean tavan noudattaa rakennusmääräyksiä. Tuotteen asennuksen lopputuloksena on siisti ja huoliteltu asennusjälki, joka auttaa huolehtimaan allaskaapin hygieniasta ja pienentää piilovesivahinkoriskiä. Tuote suositellaan asennettavaksi LVI-ammattilaisen toimesta.

Suomalainen innovaatio

APLIVI 100 syntyi ratkaisuna uudisrakennus- ja saneeraustöissä havaittuihin ongelmiin ja taustalla on vuosien käytännön kehitystyö. LVI-asennusten yhteydessä on havaittu puutteita keittiön allaskaappien rakennusmääräysten mukaisessa tiivistämisessä, koska markkinoilla ei ole ollut tuotetta, joka olisi mahdollistanut astianpesukoneen tulo- ja poistoletkujen sekä magneettiventtiilin läpiviemisen allaskaappiin siten, että läpiviennistä ei synny samalla piilovesivahinkoriskiä. APLIVI 100 vastaa käytännönläheisellä tavalla jatkuvasti lisääntyvien kosteusvaurioiden asettamaan haasteeseen.

Lisätiedot

Valmistaja

APLIVI

Väri

Valkoinen

Toimitustapa

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Aplivi – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti.