Blanco Dalago45 Allas Mattamusta

Alkuperäinen hinta oli: 473.00 €.Nykyinen hinta on: 403.00 €.

Blanco Dalago 45 allas mattamusta

Blancon tyylikäs ja tilava päältä asennettava keittiöallas.  Kestävästä Silgranit kivikomposiittiaineksesta valmistettu allas soveltuu hyvin pienempiinkin keittiöihin ja kodinhoitohuoneiisiin. Tuotteen miellyttävän sileä ja hygieeninen Silgranit pinta tekee altaan puhdistamisesta erittäin vaivatonta. Altaaseen sisältyy pohjaventtiili käännettävällä kaukosäädöllä.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 3-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Blanco Dalago 45 allas mattamusta 103771 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Blanco Dalago 45 allas mattamusta

Mattamusta

Blancon tyylikäs mattamusta allas pieneen keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Tuotteessa on hanan päälle sijoitettu käännettävä pohjaventtiilin kaukosäätö. Tuoteen Silgranit-materiaali koostuu kolmesta pääraaka-aineesta, joista tärkein on hienoksi murskattu graniittikivi. Luonnollisen kiven osuus kokonaismassasta on noin 80 %, tämän lisäksi materiaaliin on lisätty altaan kestävyyttä ja puhdistettavuutta helpottavia raaka-aineita.

Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhanalle tai pesuainepumpulle.

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 450 mm
  • Korkeus: 190 mm
  • Syvyys 510 mm
  • Leveys 465 mm
  • Asennustapa: upotettava / päältä asennettava
  • Pohjaventtiili 3,5″ kaukosäädöllä
  • Vesilukko sisältyy toimitukseen

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Blanco Dalago 45 keittiöallas mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Blanco

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Blanco – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää ja tilaustuotteilla noin 3-5 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Blancon altailla on 2 vuoden takuu. 

Valmistaja

Blanco Valmistaja

Blanco on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten keittiöaltaiden ja hanojen valmistajista. Perheyhtiön historia ulottuu jo vuoteen 1925 ja se on alansa suurin toimija Saksassa.

Blancon altaiden tärkeimpinä materiaaleina toimivat ruostumaton teräs, patetointu Silgranit® -seos sekä kivikeramiikka. Lapetek on toiminut Blanco tuotteiden maahantuojana Suomessa jo yli 20 vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa. Tämän vuoksi myös pohjoismaiset tarpeet huomioidaan tuotteiden suunnittelussa.

Blancon tuotteet edustavat kestävyyttä, käytännöllisyyttä sekä poikkeuksellista taitoa käsitellä materiaaleja. Useiden allasmallien innovatiivinen muotoilu on huomioitu vuosittain eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Laajasta allasmallistosta löytyy tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin ja hintaluokkiin.