Durat Kuutio Allastaso Valkoinen 500 mm

2,046.00 

Durat Kuutio allastaso 500 mm

Näyttävä kuution muotoinen valkoinen allastaso, jossa on siro pyöreä allas sekä hanareikä. Tuote sisältää kromisen suljettavan pop-up pohjaventtiilin sekä asennuskonsolit. Allas on valittavissa ylivuotoaukolla tai ilman ylivuotoaukkoa.

Ekologinen design -allastaso on valmistettu 100% kierrätettävästä Suomessa kehitetystä solid surface -materiaalista ja sisältää noin kolmanneksen kierrätettyä muovia. Tuotteella on omaleimainen, elävä ja kolmiulotteinen pinta, jonka kosketustuntuma on ylellisen silkkinen ja lämmin.

Asiakaspalvelustamme voit tiedustella allastasoa myös muissa RAL Classic värikartan sävyissä sekä erilaisissa Durat -kuoseissa.

Tuote toimitetaan palautettavassa kierrätyspakkauksessa. Tuotepakkauksen hävittämisen sijaan lisäät vain pakkauksen mukana toimitetut osoitetarrat pakkaukseen ja ilmoitat asiakaspalveluumme sinulle sopivan noutoajankohdan.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta, joten tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Durat Kuutio allastaso 500 mm

Valkoinen

Duratin upea kuution muotoinen allastaso. Näyttävässä allastasossa on siro pyöreä pesuallas ja hanareikä takakulmassa. Näyttävä kolmiulotteinen, silkkinen pinta luo tuotteeseen ylellisen tunnelman. Tuote on valmistettu Suomessa kehitetystä komposiittimateriaalista, joka sisältää 30% uusiomuovia ja on täysin kierrätettävä.

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansioista allastaso on hygieeninen ja erittäin vaivaton pitää puhtaana. Se kestää hyvin kulutusta, kosteutta ja erilaisia kemikaaleja. Tuotteen pinta voidaan tarvittaessa uudistaa kevyesti hiomalla.

Allastason mukana toimitetaan konsolit, joilla tuotteen saa asennettua seinälle. Suositeltu asennuskorkeus on 850 mm lattiasta tason pintaan. Asennuskonsolit ankkuroidaan tukevalle seinälle.

Tuotteen mitat: K500 x L500 x S500 mm. Altaan halkaisija on 380 mm.

Hanareiän halkaisija on 35 mm, hanareiän kokoa on tarvittaessa mahdollista muuttaa tilauksen yhteydessä.

Tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Durat kuutio-allastaso mittakuva 500mm

Lisätiedot

Valmistaja

Durat

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Durat – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 4-7 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Postnord.  Postnord ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista

Tuote toimitetaan palautettavassa kierrätyspakkauksessa. Tuotepakkauksen hävittämisen sijaan lisäät vain pakkauksen mukana toimitetut osoitetarrat pakkaukseen ja sovit sinulle sopivan noutoajankohdan asiakaspalvelussamme.

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Kaikilla Durat -tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Hoito-ohjeet

Durat® -materiaalin pinta on helppo pitää puhtaana ja materiaali kestää hyvin kovempaankin kulutusta. Säännöllisesti puhdistettu pinta pysyy tyylikkäänä pitkään ja tuo tuotteelle pidemmän käyttöiän. Durat® -pinta ei mene pilalle kovassakaan puhdistuskäsittelyssä, vaan se voidaan palauttaa alkuperäiseen kiiltoon tai sileyteen.

Puhdistus voidaan tehdä tavallisen pesuliinan lisäksi taikasienen tai karheamman pesusienen avulla. Päivittäinen kevyt puhdistaminen tapahtuu parhaiten miedolla kaupassa myytävällä Fairy-tyyppisellä pesuaineella. Pinttyneemmän lian ja pienten naarmujen puhdistukseen soveltuu esimerkiksi konetiskiaine tai Cif-hankausneste (ph. käyttöliouksena noin 7-9).  Tuotteen pinnan kiiltoa voidaan parantaa tarvittaessa ikkunanpesuaineella. Huomioithan, että Durat®-pinta ei kestä asetonia tai vastaavia liuottimia.

Isommat naarmut on mahdollista poistaa hiomalla pinta uudelleen. Hionnassa käytetään vesihiomapaperia, jonka jälkeen pinta tulee käsitellä kalusteöljyllä. Öljyn imeydyttyä pinta pestään miedolla saippualiuoksella.

Kaikissa tuotteiden hoito-ohjeisiin liittyvissä kysymyksissä suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluume tai valmistajaan.

Valmistaja

Durat Valmistaja Logo

Durat – kierrätetty kestämään.

Duratin uniikit tuotteet toimivat upeina yksityiskohtina monenlaisissa tiloissa. Niissä yhdistyvät korkea laatu, kaunis design ja ekologisuus ainutlaatuisella tavalla.

Suomalainen Durat on yksi Euroopan kokeneimmista solid surface -valmistajista ja tuotteet ovat saavuttaneet laajaa kansainvälistä suosiota. Durat -tuotteiden ympäristöä säästävän massiivimateriaalin kehitys alkoi jo 1990-luvun alkuvuosina. Tänä päivänä materiaalista valmistetaan monipuolisesti tasoja, ammeita, altaita ja kalusteita keittiöihin sekä kylpyhuoneisiin. Durat on polyesteripohjainen komposiittimateriaali, joka sisältää 30% uusimouovia ja on täysin kierrätettävä. Materiaalilla on VTT:n hyväksyntä ja M1 sisäilmaluokitus.