Geberit Variform Malja-allas Suorakulmainen 550mm

Alkuperäinen hinta oli: 229.00 €.Nykyinen hinta on: 224.42 €.

Geberit Variform Malja-allas Suorakulmainen 550mm tason päälle asennettava ilman ylivuotoa

Tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty valkoinen suorakulmainen malja-allas. Allas ei sisällä ylivuotoaukkoa. Voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Gaberit Variform Pesuallas 550mm 5618516 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Variform Malja-allas Suorakulmainen 550mm tason päälle asennettava ilman ylivuotoa

Valkoinen

Tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty suorakulmainen malja-allas. Tuotteessa ei ole ylivuotoaukkoa eikä reikää hanalle.  Allas voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Malja-altaan pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tyyliin ja allas soveltuu kauniisti yhdistettäväksi erilaisten malja-allashanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Toimitukseen sisältyy kiinnitystarvikkeet ja asennussapuluuna.

Tekniset tiedot:

  • LVI-numero 5618516
  • Mitat: 400x550x160mm
  • Paino: 10.41 kg

 

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

IDO 5611247 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Geberit -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät 2 vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on 10 ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on 5 vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Geberit Valmistaja Logo

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on yksi saniteettiteollisuuden suurimmista yrityksistä. Sen tuotevalikoima koostuu korkealaatuisesta saniteettitekniikasta ja -keramiikasta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet takaavat tyylikkään designin ja erinomaisen toiminallisuuden jokaisen kodin tarpeisiin. Geberit -tuotteet on helppo pitää puhtaana, niitä on helppoa käyttää ja ne lisäävät mukavuutta.

Ekologisuus on ollut jo vuosikymmeniä osa Geberitin tuotekehittelyä. Esimerkkejä tästä ovat Geberitin vettä säästävät tuotteet ja tekniikkaratkaisut sekä energiatehokkaat tuotantolaitokset. Kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat Geberitin tuotteita kaikilla osa-alueilla.