Franke Sirius SID610 Allas Musta

291.40  233.12 

Franke Sirius SID610 Allas 560x530mm

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava Tectonite-allas. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu moneen tilaan. Tuotteen mukana venttiili. Tuote saatavilla myös värissä Arctic white, valkoinen.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Kuvaus

Franke Sirius SID 610 Allas 560x530mm

Musta (Tectonite Carbon Black)

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava Tectonite-komposiittiallas. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu moneen tilaan. Tuotteen mukana 3 1/2″ venttiili. Altaassa on reikäaihio hanalle.

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 600 mm
  • Mitat 560 x 530 mm (L x S)
  • Altaan mitat 490 x 370 x 200 mm
  • Upotusaukko 540×510
  • Altaiden määrä 1
  • Altaan sisäkulma R=25 mm
  • Altaan mukana tulee venttiili (3 ½”)

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Sirius SID 610 Tectonite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Franke-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:
Tectonite altaan takuu on 7 vuotta, kotitalouskäytössä. Takuu ei koske  ohjeiden vastaisesti puhdistettua tuotetta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Tectonite-materiaali:

•    lujuutensa vuoksi iskunkestävä
•    korkea lämmönkesto +300 astetta
•    UV kestävä pinnoite (ei värimuutoksia)
•    100% kierrätettävä
•    Tectonite altaat valmistetaan kuumapuristamalla hydraulisilla puristimilla. Huom! Vaikka altaan lämmönkesto on hyvä, kattilaa tai pannua ei suositella siirrettävän suoraan liedeltä altaalle. Keittoastian pohjan lämpötila saatta olla enemmän kuin +300 astetta.

Puhdistusohjeet:

Tectonite kestää yleisimpiä kotitalouksissa käytettäviä kemikaaleja (esim. tomaattikastike, viinietikka). Altaan pinnankäsittelystä johtuen, nesteet eivät voi tunkeutua läpi altaan sisäiseen materiaaliin ja tällöin lika on helposti poistettavissa.

Päivittäinen puhdistus

Käytön jälkeen pyyhi Miraclean ihmesienellä (yksi tullut altaan mukana, marketeista saatavilla), huuhtele ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Tahrojen poisto

Jos likaa ei ole huomattu pestä heti, käytä CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Huuhtele ja kuivaa allas pehmeällä liinalla. Tahroista riippuen myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4) tai etikkaa voidaan käyttää pesemiseen, varsinkin alueella jossa käyttövesi on kovaa. Tällöin värjäytymät eivät välttämättä ole itse altaassa, vaan altaaseen jääneessä kalkissa. Teräsvillaa ei tule käyttää.

Lisätietoa

Altaaseen ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen. Huom! Franke Twister–pesuaine ei sovellu tälle allasmateriaalille.

Valmistaja

Franke logo

Franke on vuonna 1911 perustettu yhtiö, joka keskittyi alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.