Franke Sirius SID610 Allas Valkoinen

291.40  233.12 

Franke Sirius SID610 Allas 560x530mm

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava Tectonite-allas. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu moneen tilaan. Tuotteen mukana venttiili. Tuote saatavilla myös värissä Carbon Black, musta.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

tuotetunnus (SKU) Franke Sirius SID 610 Valkoinen Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Franke Sirius SID 610 Allas 560x530mm

Valkoinen (Arctic White)

Selkeälinjainen ja tyylikäs upotettava Tectonite-komposiittiallas. Reilun kokoinen ja helposti puhdistettava allas soveltuu moneen tilaan. Tuotteen mukana 3 1/2″ venttiili. Altaassa on valmiina reikä hanalle.

Tuotetiedot:

  • Alakaappi vähintään 600 mm
  • Mitat 560 x 530 mm (L x S)
  • Altaan mitat 490 x 370 x 200 mm
  • Upotusaukko 540×510
  • Altaiden määrä 1
  • Altaan sisäkulma R=25 mm
  • Altaan mukana tulee venttiili (3 ½”)

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

Franke Sirius SID 610 Tectonite Allas Mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

Franke

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Franke-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:
Tectonite altaan takuu on 7 vuotta, kotitalouskäytössä. Takuu ei koske  ohjeiden vastaisesti puhdistettua tuotetta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Puhdistusohjeet:

Ruoan jäämät ja bakteerit eivät tartu pintamateriaalin johdosta altaaseen. Vaikeat tahrat (esimerkiksi punajuuri tai punaviini) voidaan puhdistaa pyyhkimällä viileällä vedellä jopa 18h kuluttua.

Päivittäinen puhdistus

Käytön jälkeen pyyhi Miraclean ihmesienellä (yksi tullut altaan mukana, marketeista saatavilla), huuhtele ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Tahrojen poisto

Jos likaa ei ole huomattu pestä heti, käytä CIF (tai vastaavaa cream pesuainetta) ja esim. Scotch Brite –sientä voimakkaasti pyörivin liikkein hangaten, kunnes tahra häviää. Huuhtele ja kuivaa allas pehmeällä liinalla. Tahroista riippuen myös sitruspohjaista pesuainetta (pH 1-4) tai etikkaa voidaan käyttää pesemiseen, varsinkin alueella jossa käyttövesi on kovaa. Tällöin värjäytymät eivät välttämättä ole itse altaassa, vaan altaaseen jääneessä kalkissa. Teräsvillaa ei tule käyttää.

Vaihtoehtoisesti vanhan pinttyneen lian poistoon

a) Täytä ¾ osaa altaasta hyvin kuumalla vedellä ja pudota joukkoon astianpesukoneen pesuainetabletti. Anna vaikuttaa muutama tunti. Huuhtele ja kuivaa.

b) 1. Täytä allas ja lisää valkaisuainetta (kupillinen/10 ltr vettä). Anna vaikuttaa muutama tunti.
PELKÄLLÄ VALKAISUAINEELLA EI SAA PESTÄ, EIKÄ PYYHKIÄ ALLASTA.

2. Pese vielä huolellisesti CIF – tai vastaavalla cream pesuaineella ja esim. Scotch Brite -sienellä hangaten. Huuhtele ja kuivaa.

Franke Twister–pesuaine ei sovellu tälle allasmateriaalille.

Lisätietoa

Altaaseen ei tule kaataa vahvoja alkaaleja kuten ammoniakkia ja soodaa, syövyttäviä maalinpoistoaineita, maalisiveltimien puhdistusaineita eikä kemiallisia valkaisuaineita, jotka saattavat pitkäaikaisessa käytössä haalistaa altaan väriä. Muovisia pesuvateja ei tule käyttää altaissa, koska niistä mahdollisesti irtoavat partikkelit voivat aiheuttaa värimuutoksia altaaseen.

Valmistaja

Franke logo

Franke on vuonna 1911 perustettu yhtiö, joka keskittyi alun alkaen tarkkuussuunnitteluun ja perinteiseen käsityötaitoon. Nyt yli 100 vuotta myöhemmin nämä periaatteet ja kulmakivet ovat edelleen voimassa Franken tuotteiden suunnittelussa. Vaikka jotkin asiat ovat pysyneet ennallaan, Franke etsii jatkuvasti uusia tapoja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja elämäntyylien vaatimuksiin. Tietoisuus juurista ja katse tulevaisuuteen on yhdistelmä, jonka avulla Franke on kasvanut maailman suurimmaksi keittiöaltaiden valmistajaksi.