HELA Vuotovahti lisäosa Vesianturiyksikkö

185.00 

HELA Vuotovahti lisäosa Vesianturiyksikkö

Vesianturiyksikkö antureilla lisäosaksi Hela TALO Vuotovahtiin.

Tuotteen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): HELA Vuotovahti Vesianturiyksikkö Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

HELA Vuotovahti lisäosa Vesianturiyksikkö

Vesianturiyksikkö antureilla lisäosaksi Hela TALO Vuotovahtiin. Jos valvottavat kohteet ovat kaukana toisistaan tai halutaan muita valvottavia kohteita on vesianturiyksiköitä (koodi 239082) mahdollista asentaa lisää ja niitä voidaan asentaa useita samaan järjestelmään.

Vesianturiyksiköt ovat paristotoimisia (kesto n. 2 vuotta) ja ne kommunikoivat keskusyksikköön radion välityksellä joten johdotuksia ei tarvita. Patterien vaihdon yhteydessä ei langattomia yksikköjä tarvitse uudelleen yhdistää. Laite on patterien vaihdon jälkeen heti käyttövalmis. Lisäantureita voidaan asentaa esim. kodinhoitohuoneeseen, tekniseen tilaan tai autotalliin tms. Kun radiolla toimivien etäkytkimien ja antureiden paristot alkavat heikentyä järjestelmä hälyttää ja pyytää vaihtamaan patterit.

Mukana toimitettavat anturit sijoitetaan paikkaan, jota halutaan valvoa. Esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen seuraavasti pesukoneiden ja allaskaappien yhteyteen: yksi anturi pesukoneen alle, toinen lattialle pesualtaan alle ja kolmas lattialle putkien ylöstuloaukkoon tai lattian kynnykselle. Lisää paristot ja kiinnitä elektroniikkayksikkö soveltuvaan paikkaan ja ohjelmoi yhteys keskusyksikköön.

Hela nro: 239082

LVI nro: 4579472

Asennusohjeet

Tuote-esite 

Lisätiedot

Valmistaja

HELA

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Hela – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Tuotteelle myönnetään 1 vuoden toimintatakuu. Takuu kattaa tuotteen valmistusvirheet ja toimintahäiriöt normaalissa käytössä ja huollossa. Takuuaika astuu voimaan tuotteen ostopäivänä, jonka voi todentaa ostopaikasta saadulla kuitilla. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu asianmukaisella tavalla ja kirjallisia ohjeita noudattaen. LVI-asennuksen tulee olla LVI-asentajan suorittama. Asennuspöytäkirja ja järjestelmän koeponnistuspöytäkirja on syytä säilyttää asennusohjeen yhteydessä. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat syntyneet tuotteen toimintaan tai ulkoasuun itse tehtyjen muutosten yhteydessä tai seurauksena, esim. tuotteen uudelleen kokoaminen tai muu asennus ilman kirjallista hyväksyntää. (Lue lisää asennusohjeesta)

Valmistaja

Hela Valmistaja Logo

Heikki Laiho Oy on yksi johtavista vesijohtovarusteiden valmistajista Pohjoismaissa. Yrityksellä on vankka tieto- ja osaamispohja asiakaslähtöiseen tuotekehittelyyn, yli 50 vuoden kokemuksella. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut HELA-tuotteet täyttävät kaikki voimassa olevat kotimaiset viranomaismääräykset ja ovat VTT:n testaamia ja tyyppihyväksymiä. Tuotteiden perusperiaatteena ovat toiminnallisuus, luotettavuus ja taloudellisuus sekä ehdoton toimivuus vaativimmissakin Pohjoismaisissa käyttö- ja asennusolosuhteissa.