HELA Vuotovahti lisäosa Vesianturiyksikkö

175.00 

HELA  Vuotovahti lisäosa Vesianturiyksikkö

Vesianturiyksikkö antureilla lisäosaksi Hela TALO Vuotovahtiin. Maksuton toimitus manner-Suomessa.

Kuvaus

HELA Vuotovahti lisäosa Vesianturiyksikkö

Vesianturiyksikkö antureilla lisäosaksi Hela TALO Vuotovahtiin. Jos valvottavat kohteet ovat kaukana toisistaan tai halutaan muita valvottavia kohteita on vesianturiyksiköitä (koodi 239082) mahdollista asentaa lisää ja niitä voidaan asentaa useita samaan järjestelmään.

Vesianturiyksiköt ovat paristotoimisia (kesto n. 2 vuotta) ja ne kommunikoivat keskusyksikköön radion välityksellä joten johdotuksia ei tarvita. Patterien vaihdon yhteydessä ei langattomia yksikköjä tarvitse uudelleen yhdistää. Laite on patterien vaihdon jälkeen heti käyttövalmis. Lisäantureita voidaan asentaa esim. kodinhoitohuoneeseen, tekniseen tilaan tai autotalliin tms. Kun radiolla toimivien etäkytkimien ja antureiden paristot alkavat heikentyä järjestelmä hälyttää ja pyytää vaihtamaan patterit.

Mukana toimitettavat anturit sijoitetaan paikkaan, jota halutaan valvoa. Esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen seuraavasti pesukoneiden ja allaskaappien yhteyteen: yksi anturi pesukoneen alle, toinen lattialle pesualtaan alle ja kolmas lattialle putkien ylöstuloaukkoon tai lattian kynnykselle. Lisää paristot ja kiinnitä elektroniikkayksikkö soveltuvaan paikkaan ja ohjelmoi yhteys keskusyksikköön.

Hela nro: 239082

LVI nro: 4579472

Asennusohjeet

Tuote-esite 

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut HELA Vuotovahti -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on n. 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetakuu:

Tuotteelle myönnetään yhden vuoden toimintatakuu. Takuu kattaa tuotteen valmistusvirheet ja toimintahäiriöt normaalissa käytössä ja huollossa. Takuuaika astuu voimaan tuotteen ostopäivänä, jonka voi todentaa ostopaikasta saadulla kuitilla. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu asianmukaisella tavalla ja kirjallisia ohjeita noudattaen. LVI-asennuksen tulee olla LVI-asentajan suorittama. Asennuspöytäkirja ja järjestelmän koeponnistuspöytäkirja on syytä säilyttää asennusohjeen yhteydessä. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat syntyneet tuotteen toimintaan tai ulkoasuun itse tehtyjen muutosten yhteydessä tai seurauksena, esim. tuotteen uudelleen kokoaminen tai muu asennus ilman kirjallista hyväksyntää. (Lue lisää asennusohjeesta)

Lisätiedot

Valmistaja

HELA