Hela Vuotovahti TALO

1,091.20 

HELA Vuotovahti Talo

Omakotitaloihin ja vastaaviin rakennuksiin tarkoitettu täydellinen järjestelmä, joka minimoi koko kiinteistön vesivahinkoriskin. Järjestelmä havaitsee pienimmätkin vesivuodot, sulkee päävesijohdon ja laukaisee hälytyksen. Kotimaisella tuotteella on STF-tyyppihyväksyntä. Maksuton toimitus manner-Suomessa.

Kuvaus

HELA Vuotovahti TALO

Potentiaalisiin vuotoriskikohteisiin asennetaan vesianturit, jotka varmistavat, että esim. astianpesukoneen, pyykinpesukoneen ja tiskipöydän alustoihin ei ole tullut vuotovettä. TALO järjestelmässä on monipuolinen keskusyksikkö jossa on monia toimintoja ja laajennusmahdollisuuksia esim. ulkoiseen hälytinjärjestelmään.  Piilovuotojen ja vuotavien WC – istuimien ja hanojen havaitseminen tapahtuu automaattisesti kerran vuorokaudessa tehtävällä painekokeella sekä manuaalisesti joka kerta kun vesi suljetaan OFF painikkeella.  Lisäksi anturit havaitsevat kaiken veden eli myös vuotava keittiön tiskialtaan viemäri on mahdollista havaita.

Paketissa on vakiona mukana yksi langaton anturiyksikkö johon liitetään 3kpl antureita. Vakiotoimituksessa on mukana Etäkytkin, johon sisältyy poissa kotoa – toiminto (OFF) sekä viivästetty OFF-toiminto, mikäli halutaan jättää astianpesukone tai pyykinpesukone päälle kotoa poistuttaessa. Langaton Etäkytkin sijoitetaan ulko-oven läheisyyteen jossa sitä on helppo käyttää. Etäkytkimiä voidaan kytkeä järjestelmään useita.

  • Putkistojen jäätymistä valvova toiminto (Pakkasvahti), joka valvoo lämpötilaa ja hälyttää ja sulkee veden, mikäli lämpötila antureiden lähellä laskee +3 asteeseen.
  • Turvaa talosi, kun olet kotona tai matkoilla.
  • Vuodon sattuessa järjestelmä hälyttää ja sulkee päävesijohtoon asennetun venttiilin estäen näin tehokkaasti vuotojen aiheuttamat vahingot.
  • Järjestelmä on erittäin yksinkertainen asentaa ja käyttää.
  • Järjestelmään voidaan liittää useita (max 16kpl) vesianturiyksiköitä lisäosina esim. kodinhoitohuonetta, teknistä tilaa ym. varten. Tutustu vesianturiyksikköön tästä!
  • Auttaa säästämään vesilaskussa.
  • Monet vakuutusyhtiöt pitävät Hela Vuotovahdin asentamista suotavana. Kysy lisää vakuutusyhtiöltäsi.

Asennusohjeet

Tuote-esite 

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut HELA Vuotovahti -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on n. 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetakuu:

Tuotteelle myönnetään yhden vuoden toimintatakuu. Takuu kattaa tuotteen valmistusvirheet ja toimintahäiriöt normaalissa käytössä ja huollossa. Takuuaika astuu voimaan tuotteen ostopäivänä, jonka voi todentaa ostopaikasta saadulla kuitilla. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu asianmukaisella tavalla ja kirjallisia ohjeita noudattaen. LVI-asennuksen tulee olla LVI-asentajan suorittama. Asennuspöytäkirja ja järjestelmän koeponnistuspöytäkirja on syytä säilyttää asennusohjeen yhteydessä. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat syntyneet tuotteen toimintaan tai ulkoasuun itse tehtyjen muutosten yhteydessä tai seurauksena, esim. tuotteen uudelleen kokoaminen tai muu asennus ilman kirjallista hyväksyntää. (Lue lisää asennusohjeesta)

Lisätiedot

Valmistaja

HELA