Hietakari Glisse464 Tilanjakaja kiinteillä seinillä ja liukuvilla pariovilla

864.00 

Hietakari Glisse 464 on avara ja tyylikäs tilanjakaja. Se koostuu kahdesta kiinteästä seinästä ja niiden taakse liukuvista pariovista. Tuote on valmistettu karkaistusta turvalasista. Suihkulasi on valittavissa sävyissä kirkas, savu, chinchilla, pronssi tai satiini. Kehyksen pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat valkoinen, kiiltävä, harmaa, musta, sand sekä mocha. Tuotteen leveys: 1380-2280 mm ja tuotteen korkeus: 1947 mm

Alhaalla näkyvistä vaihtoehdoista voit valita tuotteeseen rungon ja suihkulasin värin, tuotteen mitat, vetimen sekä tarvitsemasi lisävarusteet. Tuotteen saatavuutta erikoismitoissa sekä RAL-värikartan muissa sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta eikä sillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Huom! Glisse-sarjan tuotteiden asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Mikäli tuote asennetaan lyhyellä alaliukukiskolla, voidaan tuotteen vedenpitoa parantaa asentamalla oven alle kynnysprofiili. Kynnysprofiili sahataan paikan päällä sopivaan mittaan ja asennetaan lattiaan liimaamalla. Muotoillun kynnyksen korkeus on 10 mm ja leveys 16 mm.

Valitse tuotteeseen mieluisesi vedin. Vetimen väri määräytyy valitun rungon värin mukaan.

Round handle (pyöreä vedin) Square handle (neliskanttinen vedin) Hexagonal handle (kuusikolmion muotoinen vedin) Polished hole (hiottu reikä vetimen tilalla suihkulasissa)

Kuvaus

Hietakari Glisse 464 Tilanjakaja kiinteillä seinillä ja liukuvilla pariovilla

Piirroskuva tuotteesta:

Hietakari Glisse 464 Tilanjakaja kiinteillä seinillä ja liukuvilla pariovilla (piiroskuva)Hietakari Glisse 464 on tyylikäs ja avara tilanjakaja. Se koostuu kahdesta kiinteästä seinästä ja niiden taakse liukuvista pariovista. Tuote soveltuu hyvin esimerkiksi kalustettuun suihkusyvennykseen, jossa suihkuovet eivät mahdu avautumaan kunnolla. Suihkunurkan ovet liukuvat kiinteiden seinien taakse, eivätkä vaadi tilaa avautuakseen. Kiinteät seinät ja oviaukko voidaan mitoittaa niin, että kiinteät suojaavat kalusteita ja oviaukko asettuu vapaaksi jäävän kulkutilan leveydelle. Ovet liukuvat kiinteiden osien taakse ovien yläreunoihin asennettavien laakeripyörästöjen varassa. Ovien alaosat kulkevat alaliukukiskon ohjainurassa. Magneettitiiviste pitää ovet tiiviisti suljettuna suihkun aikana.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai valmistaa erikoismitoin. Tuotteen saatavuutta sinulle sopivissa mitoissa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotteessa käytettävät rungon heloitukset, kuten tuet ja kiinnikkeet valmistetaan messinkiseoksesta. Tuotteseen sisältyy myös messinkiseoksesta valmistetut läpivetimet. Kehyksen pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat valkoinen, kiiltävä, harmaa, musta, sand sekä mocha.

Tuotten seinäkiinnitysprofiileissa on yhteensä 40 mm säätövaraa. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinien mahdollisen kallistuksen tasaamiseen sekä tilanjakajan sovittamiseksi asennusaukkoon. Aukkoon sovittamiseksi voidaan lisäksi käyttää yhtä tai kahta tuotteen mukana toimitettavista levennysprofiileista. Yksi levennysprofiili kasvattaa tilanjakajan leveyttä 34mm ja se voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten. Huom! Glisse-sarjan tuotteiden asennusaukon tulee olla 25mm korkeampi kuin itse tuote.

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoite suojaa lasia ja pitää sen helpommin puhtaana.

Tilanjakaja kiinnitetään sivuista rakennuksen seiniin seinäkiinnitysprofiileilla. Tuote voidaan asentaa joko koko tuotteen levyisellä yhtenäisellä alaliukukiskolla tai ainoastaan kiinteän seinän levyisellä lyhyellä alaliukukiskolla, jolloin oviaukosta on esteetön kulku. Tuote voidaan asentaa irti lattiasta säätöjalkojen avulla, jolloin vesi pääsee kulkemaan liukukiskon alta. Vaihtoehtoisesti vedenkulku voidaan estää asentamalla liukukiskon alle tiivistesokkeli. Lyhyt ja pitkä alaliukukisko, säätöjalka ja tiivistesokkeli ovat tuotteen mukana toimitettavia vakiovarusteita.

Lisätiedot

Valmistaja

Hietakari

Väri

Harmaa, Kiiltävä, Mocha, Mokka, Musta, Sand, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Hietakari -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella tuotteesta riippuen kiinteällä toimituskululla 19 € (somisteet) tai  59 € (muut tuotteet). Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Suomen DB Schenker. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu:

Hietakari -tuotteilla on 20 vuoden takuu. Takuu koskee tuotteiden mekaanisia osia kuten ovien pyörästöjä ja saranoita tai suihkuseinän teleskooppien lukitusta. Takuu ei korvaa metalliosien tai lasien naarmuttumista eikä lohkeamista. Takuu on voimassa vain mikäli vahinko on johtunut tuotteessa olleesta virheestä, tuote on asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja sitä on käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Asennusohjeiden mukaisesti tuotetta ei tule laskea suoraan laatta-, tai kivipinnalle ja asentajan tulee käyttää suojavarusteina suojalaseja sekä suojahansikkaita. Asennuksessa rikkoontunutta tuotetta ei korvata. On huomioitava, että karkaistu lasi ei rikkoonnu itsestään. Paljas lasipinta on erittäin arka kolhuille, pienikin kolhaisu esim. laatta- tai kivipintaan riittää rikkomaan lasin.

Hoito-ohjeet

Suihkutilakalusteen säännöllinen puhdistus pidentää tuotteen käyttöikää ja auttaa pintoja säilymään raikkaina. Suihkulasin pinta voi ajan mittaan kerätä likaa ja saippuajäämiä, erityisesti jos suihkuveden kalkkipitoisuus on korkea. Säännöllisen puhdistuksen avulla lasin pinta säilyy kirkkaana, eikä pinttyneitä likatahroja pääse syntymään.

Tehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää suihkulasi puhtaana, on kuivata se käytön jälkeen pehmeällä liinalla tai varovasti kumilastalla. Näin vältetään kalkkisaostumien syntyminen. Perusteellisempaan pesuun suositellaan hellävaraista pesuainetta. Suihkutilakalusteille on myynnissä oma pesuaineensa, mutta myös ikkunanpesuaine tai hellävarainen astianpesuaine sopivat tarvittaessa tähän tarkoitukseen. Pesuaineen käytön jälkeen pinta huuhdellaan vedellä huolellisesti puhtaaksi ja kuivataan joko pehmeällä liinalla tai kumilastalla. Lasin hankautumista puhdistuksen yhteydessä tulee välttää.

Pinttyneempään likaan lasipinnassa suositellaan käytettäväksi etikkapohjaista pesuainetta, kalusteen profiilit ja helat eivät kuitenkaan saisi päätyä kosketuksiin etikan kanssa, joka saattaa aiheuttaa niiden värjääntymisen. Pesuaineen käyttöohjeet tulee lukea huolellisesti ja huomioida tarvittaessa myös pesuaineen soveltuvuus maitolasille. Puhdistusainetta sisältävät sienet tai hionta-ainetta sisältävät pesuaineet voivat naarmuttaa sekä lasipintoja että profiileja ja heloja.

Kaikissa puhdistukseen liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai valmistajaan.

Valmistaja

Hietakari on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan. Suomalaiset design -tuotteet  valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, mikä mahdollistaa tarkan laadun valvonnan. Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea, tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä.

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen. Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen. Hietakari- Sandriff tarjoaa erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa.