IDO Seven D11 WC-istuin korkea malli, P-lukko, 2-huuhtelu

524.00  419.00 

Korkea wc-istuin kaksoishuuhtelulla, jonka istuinkorkeus 460 mm. Viemäröinti seinään tai lattiaan sopivalla yhdyskappaleella (P-lukko). Kiinnityssarja Z62052 sisältyy tuotteeseen. Huuhtelun vesimäärät 2,5/4 litraa. Istuimessa on sisäänrakennettu Fresh wc-raikastintoiminto ja helpommin puhdistettava Smart lasite. Toimitetaan ilman istuinkantta. Tähän malliin saatavilla erillinen valkoinen Seven D Soft Close/Quick Release istuinkansi.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): IDO Seven D11 WC-istuin 5650120 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

IDO Seven D11 WC-istuin, korkea malli P-lukolla, kaksitoiminen huuhtelu

Korkea wc-istuin, jonka istuinkorkeus 460 mm. Viemäröinti seinään tai lattiaan sopivalla yhdyskappaleella (P-lukko). Kiinnityssarja Z62052 sisältyy tuotteeseen. Huuhtelun vesimäärä 2,5/4 litraa. Kyynärtuet sopivat vain kovakantisiin malleihin. Istuimessa on sisäänrakennettu Fresh wc-raikastintoiminto ja helpommin puhdistettava Smart lasite. Toimitetaan ilman istuinkantta. Tähän malliin saatavilla erillinen valkoinen Seven D Soft Close/Quick Release istuinkansi.

Tekniset tiedot:

  • LVI-numero: 5650111
  • Paino: 30 kg

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

IDO Seven WC-istuin 5650120 mittakuva

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut IDO-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta, voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

Suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheet kaksi (2) vuotta. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on kymmenen (10) vuotta.

Hoito-ohjeet:

Posliinin lasitepinta on helppo puhdistaa. Puhdistusongelmia ei synny jos pinnat puhdistetaan säännöllisesti. Käytä tavallisia kodin puhdistusaineita. Älä jätä ainetta pitkäksi aikaa tuotteen pinnalle, vaan huuhtele se vedellä. Muutoin aine voi kuivuessaan muodostaa helposti likaantuvan pinnan, jonka puhdistaminen on vaikeaa. Älä käytä hankaavia puhdistusvälineitä kuten teräsvillaa tai vihreää kuitusientä. Älä käytä voimakashappoisia aineita kuten suolahappoa tai rikkihappoa tai alkaalisia aineita. Voimakkaasti likaantunutta posliinipintaa voi kokeilla puhdistaa esim. vedellä laimennetulla etikkahappoliuoksella – huuhtele liuos nopeasti pois äläkä jätä kuivumaan.

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Valkoinen