IDO Variform Pesuallas 550mm tason päälle asennettava ellipsi ilman ylivuotoaukkoa

199.00 

IDO Variform 550mm pesuallas, valkoinen.

Idon tason päälle asennettava tyylikäs ellipsin muotoinen malja-allas. Voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Tuote ei sisällä hanapaikkaa tai ylivuotoa.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voitte tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): IDO Variform Pesuallas 550mm-5611242 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

IDO Variform 550mm pesuallas

Valkoinen

Idon tason päälle asennettava tyylikäs ja pelkistetty ellipsin muotoinen malja-allas. Tuotteeseen ei sisälly ylivuotoa tai hanapaikkaa. Kiinnityssarja sisältyy toimitukseen (ruuvit hankittava eriksen). Allas voidaan asentaa kätevästi eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Malja-altaan pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tyyliin. Soveltuu yhdistettäväksi erilaisten malja-allashanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 400x550x160mm
  • Paino: 9.65 kg

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

IDO 5611242 mittakuva

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Valkoinen

Hoito- ja puhdistusohjeet

Posliinin lasitepinta on helppo puhdistaa eikä puhdistusongelmia synny mikäli pinnat puhdistetaan säännöllisesti. Puhdistamiseen käytetään tavallisia kodin puhdistusaineita. Puhdistusainetta ei tule jättää pitkäksi aikaa tuotteen pinnalle, vaan se huuhdellaan vedellä. Muutoin aine voi kuivuessaan muodostaa helposti likaantuvan pinnan, jonka puhdistaminen on vaikeaa. Voimakkaasti likaantunutta posliinipintaa voi kokeilla puhdistaa esim. vedellä laimennetulla etikkahappoliuoksella – huuhtele liuos nopeasti pois äläkä jätä kuivumaan. Hankaavia puhdistusvälineitä kuten teräsvillaa ja vihreää kuitusientä tai voimakashappoisia aineita kuten suolahappoa, rikkihappoa ja alkaalisia aineita ei tule käyttää posliinin puhdistamiseen.

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tuotteviat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.