Inno Form Seinänaulakko Valkoinen

219.60 

Inno Form Seinänaulakko

Valkoinen seinänaulakko modernia skandinaavista designia. Naulakossa on kolme ripustinkoukkua ja lyhyt tanko esimerkiksi vaateripustimille. Naulakoita voidaan yhdistää isomman kokonaisuuden luomiseksi.

Suunnittelija Tomi Kapiainen.

Seinänaulakko on saatavilla myös mustana.

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Inno Form Seinänaulakko

valkoinen

Tuotteen runko on laserleikattua alumiinia, joka on epoksimaalattu valkoiseksi. Ripustustanko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Mukana toimitetaan kiinnitysruuvit.

Tuotteen mitat:

leveys: 600mm

korkeus: 200mm

syvyys: 300mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Mattavalkoinen, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.