Inno Jr409 Taso

50.00 

Inno Jr. 409 Taso

Minimalistisen tyylikäs hyllytaso, soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

Suunnittelija Tomi Kapiainen.

Tuote voidaan valita sävyissä mattamusta, valkoinen, okra, terrakotta ja alumiini.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Inno Jr.409 Taso

alumiini, mattamusta, okra, terrakotta, valkoinen

Kiinnitys seinään ruuveilla tai kaksipuoleisella teipillä, kiinnikkeet toimitetaan tuotteen mukana. Valmistettu anodisoidusta alumiinista, joka on sävytetyissä tuotteissa epoksipinnoitettu.

Tuotteen mitat:

leveys: 400mm

syvyys: 95mm

korkeus: 64mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Alumiini, Mattamusta, Mattavalkoinen, Musta, Okra, Terrakotta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.