Stala Combo CEG51-57B Allas Musta

449.00  336.75 

Stala Combo CEG 51-57B Allas

Tyylikäs ja käytännöllinen, nykyaikaisen keittiön tarpeisiin suunniteltu tiskiallas. Mustan komposiittialtaan pääraaka-aineena on kvartsi, joka kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta. Altaan pinta on erittäin hygieeninen ja helppohoitoinen.

Allas on tasoon upotettava ja sen pohjassa on kaunis vedenvirtausta edistävä muotoilu. Tuotteen vakiovaruisteina vaijeripohjaventtiili ja design-sihti.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Stala Combo CEG 51-57B Allas 570&510 mm

Musta

Nykyaikaisen keittiön tarpeisiin suunniteltu, upotettava komposiitiallas.  Allas on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, jonka pääraaka-aineena on kvartsi. Pinta on erittäin hygieeninen ja  helppo pitää puhtaana. Materiaali kestää hyvin kulutusta, käyttöä ja kuumuutta.

Käytänöllisten ja tyylikkäiden Stalan altaiden suunnittelun lähtökohtana ovat skandinaavinen selkeys, linjakkuus ja monitoimisuus.

Altaan mitat: Pituus 570 mm, leveys 365 mm, syvyys 180 mm

Allaskaapin minimileveys: 60 cm

Asennustapa: Päältä asennus

Materiaali: Komposiitti, 80% kvartsia sekä sidosaineita

Vakiovarusteet: Vaijeripohjaventtiili, design-sihti, hananreikä

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

 

Stala Combo CEG51-57B Allas Mittakuva

 

 

 

Lisätiedot

Väri

Mattamusta, Musta

Valmistaja

Stala

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Stala-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Tuotetakuu:

Kaikilla Stala-allastuotteilla on kotitalouskäytössä kahden vuoden (24 kk) materiaali- ja valmistusvirhetakuu ostopäivästä lukien.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Komposiittiallas, kuten kaikki keittiöaltaat, tulee pyyhkiä käytön jälkeen tahrojen poistamiseksi. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja nestemäistä astianpesuainetta, huuhtele pinta ja kuivaa pehmeällä liinalla. Altaan pinnalle jäänyt vesi saattaa kuivuessaan aiheuttaa kalkkijälkiä, joka näkyy erityisesti mustassa värissä.

Pinttynyt tai vaikea lika pestään helpoiten hankaamalla voimakkaasti altaan pohjaa ns. ihmesienellä (esim. Stala-puhdistusieni), taikasienen käyttöohjeen mukaisesti. Koska altaan materiaali on metallisia keittiövälineitä kovempaa, voi altaaseen irrota metallisista keittiövälineistä ja kattiloista pieniä metallihiukkasia, jotka näkyvät “naarmuina” altaan pinnassa. Nämä saat poistettua helpoiten pesemällä jäljet ihmesienellä.

Ruostumaton teräspinta pitää puhdistaa ennen käyttöönottoa. Pese tuote emäksisellä pesuaineella (pH yli 8). Huuhtele hyvin ja kuivaa pehmeällä liinalla. Näin poistat asennusaikaiset epäpuhtaudet altaan pinnalta. Pyyhi aina työskentelyn jälkeen tahrat pöydän pinnasta pehmeällä pyyhkeellä, pesuliinalla tai sienellä. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja nestemäistä astianpesuainetta. Tämän jälkeen huuhtele pinta puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Vaikeat tahrat saa altaan pinnasta pois pesemällä se hyvin emäksisellä puhdistusaineella, kuten Cif cream tai Universal Stone. Anna pesuaineen vaikuttaa 15 minuuttia, puhdista kevyesti hangaten taikasienen tai puhdistusliinan avulla, huuhtele huolellisesti ja kuivaa pinta. Kun epäpuhtaudet on poistettu altaan pinnalta, muodostaa ruostumattoman teräksen sisältämä kromi yhdessä ilman hapen kanssa suojaavan passiivikalvon puhtaan pinnan päälle.

Ruostumaton teräs naarmuuntuu aina käytössä ja naarmut näkyvät häiritsevimmin uudessa, vasta käyttöön otetussa pinnassa.  Käytön myötä pinta naarmuuntuu kauttaaltaan ja kun tason pinta hieman himmenee, eivät yksittäiset naarmut erotu enää tasosta.  Naarmut eivät estä tuotteen käyttöä, vaan ovat lähinnä esteettinen haitta. Allasta tulee käyttää normaalisti eikä naarmuuntumista kannata varoa. Tuotteen pinta patinoituu ajan mittaan tasaiseksi.

Säännöllisellä puhdistuksella on tärkein merkitys altaan pinnan ulkonäölle vuosien saatossa.  Happamat aineet, kuten sitruunahappoa sisältävät keittiösaippuat, saattavat vaurioittaa teräksen pintaan kuivuttuaan (pH alle 6). Teräsvilla ja hankausjauheet naarmuttavat altaiden pintaa, joten vältä niiden käyttöä. Älä jätää märkää valurautaista tai muuta ruostuvaa astiaa altaan pinnalle pitkäksi aikaa. Näin estät pintamateriaalin värjäytymisen.

Valmistaja

Stala logo

Kotimaisen Stalan tarina sai alkunsa vuonna 1972 pesupöytien valmistuksesta. Stala tuli pian tunnetuksi lujasta ruostumattomasta teräksestään ja asiakasmitoitettavista, yksilöllisistä pesupöydistä. Vuosikymmenien varrella tiskipöydästä on kasvanut keittiön monitoimipiste, jonka luona pestään, huuhdellaan, pilkotaan ja valutetaan. Arjen sujuvuus, yksilölliset ratkaisut ja kestävät materiaalit ovat Stalan toiminnan kulmakiviä yhä edelleen.

Muotoilu on aina ollut osa Stalan toimintaa ja sen asema heijastuu yrityksen tuotteissa ja toiminnassa kautta linjan. Stalalle design ei nimittäin ole vain tuotteen muotoilua vaan sitä, että koko tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas, ja laadukas. Stalan tarina on suomalaisen muotoilun, toimivuuden ja laadun tarina. Hyvän designin merkityksestä Stalan toiminnassa kertoo myös käytössä oleva Design from Finland -merkki.