Inno PRO/P600 Pyyheteline

Alkuperäinen hinta oli: 123.00 €.Nykyinen hinta on: 110.70 €.

Inno PRO / P 600 Pyyheteline

Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikäs leveä pyyheteline.

Suunnittelija Harri Korhonen

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Inno PRO / P600 Pyyheteline Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Inno PRO / P 600 Pyyheteline

ruostumaton teräs

Tuotteen mitat:

leveys 600mm

syvyys 76mm

korkeus 19mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Ruostumaton teräs

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.