Otsoson Aava Allaskaluste Vetimetön, Valkoinen 600 – 1200

476.00 641.00 

Otsoson Aava Allaskaluste vetimetön, valkoinen (600 / 800 / 1000 / 1200) (Tuote sisältää pesualtaan)

Otsosonin Aava-allaskaluste on todellinen katseiden pysäyttäjä. Kauniin valkoisessa altaassa on mattapinta, joka tuntuu miellyttävältä ja näyttää sitäkin paremmalta. Aava sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen ja matalan mitoituksensa vuoksi myös pienempään wc-tilaan. Laadukas kylpyhuonekaluste sisältää allaskaapin yhdellä laatikolla, pesualtaan, vesilukon ja korkealaatuiset helat. (Kuvan hana ei sisälly toimitukseen)

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 600 mm, 800 mm, 1000 mm tai 1200 mm. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Aava Allaskaluste Vetimetön (600 / 800 / 1000 / 1200)

Valkoinen, Mattavalkoinen

Otsosonin tyylikäs Aava-allaskaluste sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen ja matalan mitoituksensa (korkeus 403 mm.) vuoksi myös pienempään wc-tilaan. Saat kylpytilaasi avaran ja ilmavan tunnelman. Laadukas kylpyhuonekaluste sisältää allaskaapin yhdellä laatikolla, pesualtaan, Prevex-vesilukon kromipohjatulpalla sekä Blumin korkealaatuiset helat. Kalusteen Blum Tandembox laatikko on syvyydeltään 270 mm. Se sulkeutuu vaimennetusti ja kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Kalusteen runko toimitetaan tehdaskoottuna.

Tuotteeseen sisältyy laadukas Aalto-valumarmoriallas, jossa kestävä ja heijastamaton mattapinta. Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.

Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen eri käyttötarkoituksiin. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuote voidaan valita leveyden mukaan 600 mm, 800 mm, 1000 mm tai 1200 mm. 

Tuotteen mitat: Leveys 600 mm / 800 mm / 1000 mm / 1200 mm

Syvyys 350 mm

Korkeus 403 mm

Mittakuva:

Otsoson Aava Kylpyhuoneryhmä Vetimetön, Valkoinen 600-800-1000-1200 Mittakuva

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Mattavalkoinen, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Otsoson – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 25 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.