Otsoson Evo 50 -120 Valopeili

346.80 469.20 

Otsoson Evo 50 – 120 Valopeili

Otsosonin kauniissa Evo-alumiinivalopeilissä yhdistyvät moderni ja linjakas alumiinikehys sekä tunnelmallinen valo. Valonlähteenä toimii LED-nauha, joka on sijoitettu etsatun lasireunuksen alle. Otson Evo on asennettavissa pystyyn tai vaakaan. Tuote sopii valitun leveyden perusteella niin isoihin ja näyttäviin kylpyhuoneiisiin kuin pienempiinkin wc-tiloihin.

Tuote voidaan valita leveydessä 503 mm / 603 mm / 803 mm / 903 mm / 1003 mm tai 1203 mm.  

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Evo Valopeili (503 mm – 1203 mm)

Otsosonin kauniissa ja modernissa Evo-peilissä yhdistyvät linjakas alumiinikehys sekä tunnelmallisen kotoisa valo. Valonlähteenä toimii erittäin ympäristöystävällinen ja energiatehokas LED-nauha, joka on piilotettuna etsatun lasireunuksen alla. Leveyden mukaan valittavissa olevat Evo-peilit ovat asennettavissa pystyyn tai vaakaan. Tuotteen Värilämpötila 4000K. (neutraali valkoinen valo). Peilin suojasluokka: IP44

Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen eri käyttötarkoituksiin. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuotteen mitat.

Leveys: 503 mm / 603 mm / 803 mm / 903 mm /  1003 mm / 1203 mm

Korkeus: 703 mm

Syvyys: 38 mm

Mittakuva:

Otsoson Evo 50-60-80-90-1000-1200 Valopeili Mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Kirkas

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Otsoson – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 25 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.