Otsoson Sol 50 -120 Valopeili

354.45 467.50 

Otsoson Sol 50 – 120 Valopeili

Otsosonin näyttävä Sol-valopeili sisältää kolme LED-valoa, jotka tuottavat tyylikkään ja tehokkaan valaistuksen niin peilin katsojaa kohti kuin ympäristöön. Valoista kaksi valaisevat eteen ja sivuille sekä yksi kohti tasoa. Upea tuote sopii valitun leveyden perusteella niin avaraan kylpyhuoneeseen kuin pienempäänkin wc-tilaan.

Tuote voidaan valita leveydessä 500 mm / 600 mm / 800 mm / 900 mm / 1000 mm tai 1200 mm.  

Tuotteeseen myydään lisävarusteena Otsoson Sol vikavirtarasia, jonka voit valita alla näkyvästä valikosta.

Tuotteen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Otsoson Sol Valopeili (500 mm – 1200 mm)

Otsosonin näyttävä Sol-valopeili sopii valaisee tyylikkäästi kylpyhuoneen tai pienemmänkin wc-tilan. Tuote sisältää kolme LED-valoa, pistorasian, valokytkimen (IP44) ja valmiuden vikavirtasuojalle. LED-valojen ansioista Sol-valopeilit tuottavat upean valaistuksen niin peilin katsojaa kohti kuin ympäristöön. Led-valoista kaksi valaisevat tehokkaasti eteen ja sivuille sekä yksi kohti tasoa. Tuotteen Värilämpötila 4000K. (neutraali valkoinen valo).

Otsoson tuotteet ovat korkealaatuinen ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen eri käyttötarkoituksiin. Niiden selkeälinjainen ja kaunis muotoilu sopii hyvin skandinaaviseen makuun.

Tuotteen mitat.

Leveys: 500 mm / 600 mm / 800 mm / 900 mm / 1000 mm / 1200 mm

Korkeus: 700 mm

Syvyys:  60 mm

Mittakuva:

 

Lisätiedot

Valmistaja

Otsoson

Väri

Kirkas

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Otsoson – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 25 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). 

Tuotetakuu: 

Otsonin valumarmorialtaiden takuu on 1 vuosi tuotteen ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta, käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita. Takuu ei koske veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Valmistaja

Otsoson Valmistaja Logo

Kotimainen Otsoson on palvellut suomalaisia koteja laadukkailla ja kauniilla tuotteillaan jo yli 20 vuoden ajan. Otsoson on kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden ja valopeilien valmistaja, maahantuoja sekä tukkuliike. Laajalti tunnettu yritys on osa suomalaista Hahle-ryhmää, jonka juuret juontavat jo 1960-luvulle saakka.

Otsosonin tuotteet on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeet huomioiden. Niiden valmistuksessa käytetään kotimaisia materiaaleja ja valtaosa kylpyhuonekalusteista kootaan myös Suomessa. Tuotevalikoiman kehittämisessä on panostettu korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen.