Tapwell TW800-400 Sähkötoiminen Pyyhekuivain Bronze

Alkuperäinen hinta oli: 890.00 €.Nykyinen hinta on: 614.10 €.

Tapwell TW 800-400 Sähkötoiminen Pyyhekuivain (800 mm x  400 mm)

Tapwellin upea monikäyttöinen pyyhekuivain. Laadukas tuote soveltuu kuivaustelineeksi ja lisälämmittimeksi kodin eri tiloihin, kuten kylyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai vaikkapa eteiseen. Tuotteessa on tyylikäs kaksoiskoukku pyyhkeiden ripustamista varten.

Pintakäsittelynä bronze. Hurmaavassa bronzen sävyssä yhdistyy samettinen tummuus sekä himmeä kiilto. Sävy ei patinoidu. Tuote on saatavana myös pintakäsittelyillä kromi, messinki, kupari, honey gold, black chrome, mattamusta sekä brushed nickel.

Ce-merkitty kuivain asennetaan sähköverkkoon (suojausluokka: IP44). Sisältää energiansäästötoiminnon 2 tai 4 tunnin ominaisuudella.

Huom! Tuotteen toimitusaika on tällä hetkellä poikkeuksellisesti noin 2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempia tietoja toimitustavasta löydät tuotesivun alaosasta kohdasta Toimitus ja takuu.

Tuotetunnus (SKU): Tapwell TW800-400 Sähkötoiminen Pyyhekuivain Bronze Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Tapwell TW 800-400 Sähkötoiminen Pyyhekuivain

bronze

Tuotenumero 9427083

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Tapwell TW800-400 Sähkötoiminen Pyyhekuivain mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Tapwell

Väri

Bronze

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 200€ Tapwell-tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 200€ tilauksiin lisätään 15€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä). Tuotteen toimittamisesta perille toimitusosoitteeseen vastaa Suomen DB Schenker.  DB Schenker ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Täysitakuu: Kaksi (2) vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä. Valmistaja huolehtii tuotteen osien tai koko tuotteen korvaamisesta, myös huoltotöiden kustannuksien osalta.

Rajoitettu- / osatakuu (ns.tippumattomuustakuu): Kahdesta, viiteen (2-5) vuoteen tuotteen todistettavasta ostopäivästä, takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirheitä osien suhteen. Valmistaja huolehtii tuotteen osien saatavuudesta ja toimituksesta, mutta ei vastaa huoltotöiden kustannuksista.

Huom! Takuu ei koske tuotetta joka on asennettu virheellisesti, sen virheellisestä käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkiston huuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita. Takuun soveltamisen edellytyksenä on, että vaatimuksen esittäjä ottaa välittömästi yhteyttä jälleenmyyjään/valmistajaan ennen korjaustoimenpiteisiin ryhtymistä.

Hoito-ohjeet

Tuotteen ulkopinta puhdistetaan kuivaamalla, ja puhdistamalla haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta pehmeällä, kostutetulla pyyhkeellä. Pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus-, tai kalkinpoistoaineita. Säännöllisellä puhdistamisella mattapintaiset tuotteet säilyttävät tyylikkään mattapintansa ja kromatut sekä kullatut tuotteet upean kiiltonsa. Pintakäsittelyistä messinki, kupari sekä grottesco patinoituvat ajan saatossa. Messinkipintaiset tuotteet on mahdollista kiillottaa messingin-, ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi, sen sijaan grottescopintaisia (raakamessinki) tuotteita ei tule kiillottaa.

Valmistaja

Tapwell logo

Ruotsalaisen Tapwellin laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.