Temal Design Alakaappi Kahdella laatikostolla / Syvyys 43

430.00 698.00 

Temalin Design on toiveidesi mukainen tyylikäs alakaappi kylpyhuoneeseen. Se sisältää kaksi tilaavaa laatikostoa, joissa mahtuu säilyttämään kylpyhuoneen isommatkin tavarat. Yhdistä tuotteeseen Temalin valikoimasta mieleisesi erikseen myytävä taso laadukkaasta korkeapainelaminaatista, Polaris-laminaatista tai Hi-Macs-komposiitista. Design-sarjan kaapistot ovat täydellinen alusta Temalin näyttäville malja-altaille.

Design kaapistot on saatavana kaikissa Temalin vakioväreissä sekä samettisissa Velvet-väreissä. Tuotteen syvyys 43 cm, korkeus 59 cm sekä leveys 30 – 120 cm.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, vetimen ja haluamasi lisävarusteet.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Valitse tuotteeseen haluamasi väri hintaluokan mukaisesti.

Vetimet

Huom! Tuote ei sisällä vedintä. Vetimet myydään lisähintaan [katso kuvat].

Voit valita tuotteeseen 1-osaisen pistorasian (IP54 suojaluokitus.) Pistorasia esisasennetaan kylpyhuonekalusteen ylempään laatikkoon oikealle puolelle. Toimitus sisältää pistorasian, suojakotelon ja vedonpoistajan.

Voit valita tuotteeseen käytännöllisen laatikonjakajan (katso kuva). Saatavilla valkoisena tai mustana.

Tuotteen vetolaatikoihin on saatavana lisävarusteena grafiitinharmaa liukumaton antislip-matto (katso kuva).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal  Design alakaappi kahdella laatikolla / syvyys 43 cm

Maalattu Valkoinen, Vaalea Tammi, Musta Puu, Korkeakiiltoinen Valkoinen, Ultramatta Greige, Ultramatta Musta

Ominaisuudet:

–  Allaskalusteeseen on mitoitettu paljon tilaa altaalle ja tasolle

– Isot laatikot = paljon säilytystilaa

– Laatikot sulkeutuvat pehmeästi

– Yläkaapissa lovi vesilukkoa varten

– Kalusteen leveys: 30 – 120 cm / syvyys  43 cm / korkeus 59 cm

– Kokonaistoimitus valmiiksi koottuna

– Valmistettu kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

Saatavilla olevat lisävarusteet:

– Antislip-matto

– Vetimet lisähintaan, IP54 suojattu pistorasia, laatikonjakajat (valitse yläpuolelta mieleisesi vaihtoehto).

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Greige, Musta, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut Temal -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 59 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.