Temal Plain Tasopeili

232.00 360.00 

Temal Plain Peili

Plain-tasopeili sopii Temalin joustavien leveysmittojen ansiosta kaikkiin kylpyhuoneisiin. Tuotteen leveys valittavissa 5 cm välein mitoissa 40 cm – 120 cm. Peilin korkeus 85 cm ja paksuus taustalevyineen 4 cm.

Tuotteen taustalevyn väri valittavissa vaihtoehdoista: valkoinen, grafiitinharmaa, vaalea tammi, musta puu tai korkeakiiltoinen valkoinen. (Katso erillinen kuva värivaihtoehdoista.) Tuotteen saatavuutta RAL-värikartan eri sävyissä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Huom! Temal-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Temal Plain Peili

Valkoinen / Vaalea tammi / Musta puu

Plain-tasopeili sopii Temalin joustavien leveysmittojen ansiosta kaikkiin kylpyhuoneisiin. Korkean mallinen peili (85 cm) tuo tilaan tyyliä ja tasapainoa. Tuotteen leveys (40 – 120 cm) on valittavissa kätevästi 5 cm välein. Peilin paksuus paksuus taustalevyineen 4 cm.

Ominaisuudet

– Peilissä takana säädettävät kiinnityshelat. Tasopeiliin voidaan liittää Lumin- ja PAZ- valaisin (ei sisällä valaisinta.)

– Valmistettu kosteudenkestävästä melamiinipäällystetystä kalustelevystä

– FI-sertifioitu, CE-hyväksytty jä suojausluokka IP44

– Tuote on valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Valmistaja

Temal

Väri

Musta, Musta puu, Tammi, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut Temal -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 59 €. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Temal -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Tuotetakuu edellyttää, että tuotteiden mukana toimitettavia asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Valmistaja

Temal logo

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Temalia leimaa rakkaus toiminnalliseen muotoiluun sekä usko yksilöllisyyteen ja vapauteen luoda omien toiveiden mukainen elämä. Tuotteet edustavat modernia, innovatiivista muotoilua, joka on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

100 % kotimaista laatua – Temal voi ylpeänä todeta, että kylpyhuonekalusteet valmistetaan Temalin omilla tehtailla Järvenpäässä ja Nakkilassa. Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti.