Unidrain Classicline Classic Kulmalattiakaivopaketti

Alkuperäinen hinta oli: 515.00 €.Nykyinen hinta on: 463.50 €.

Unidrain Classicline Classic Kulmalattiakaivopaketti

Unidrain Classicline kulmalattiakaivopaketti on tyylikäs ja huomaamaton lattiakaivoratkaisu pienempiinkin kylpyhuoneisiin tai kodinhoitohuoneisiin. Lattiakaivon sijoittaminen kulmaan tekee suihkunurkasta tylikkään ja tilavan.

Tuotteeseen sisältyy lattiakaivokaluste, valitsemasi viemärikaivo, kehys ja kauniisti muotoiltu Classic-ritilä. Valitse tuotteen kehyksen korkeus vaihtoehdoissa 8, 10 tai 12 mm. Korkeus valitaan lattialaatan paksuuden mukaan. Valitse alla olevasta valikosta kylpyhuoneesi asennustarpeiden mukainen kokonaisuus.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Huom! Tuotteen toimituksessa saattaa poikkeuksellisesti ilmetä viiveitä. Tarkempaa toimitusaikaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme

Valitse haluamasi viemärikaivo kohteen mukaan. Viemärikaivot sisältävät vesilukon. (Katso viemärikaivojen tarkemmat ominaisuudet kuvateksteistä.)

Tuotteen kehyksen korkeus valitaan lattialaatan korkeuden mukaan. Asennettaessa tulee huomioida lattian laastivara n. 2 mm. (Esimerkiksi 12 mm korkea kehys on tarkoitettu 10 mm paksuisille lattialaatoille.)

Helpottaa lattiakaivon säännöllistä huoltoa ja estää vesilukon tukkeutumisen.

Tuotetunnus (SKU): Unidrain Classicline-Classic kulmalattiakaivopaketti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Unidrain Classicline Classic Kulmalattiakaivopaketti

Harjattu ruostumaton teräs

Unidrain Kulmalattiakaivo osat ohje

Unidrain kulmalattiakaivo on tyylikäs nurkkaan asennettava lattiakaivoratkaisu. Se koostuu lattiakaivokalusteesta, viemärikaivosta, kehyksestä ja kauniisti muotoillusta Classic-ritilästä.

Tuotteeseen sisältyy lattiakaivokaluste kulma 2011, jossa kaksi seinäliitosta ja yksi lattialiitos. Pakettiin on valittavissa kolme asennustarpeiden mukaista pysty- tai vaakamallin lattiakaivoa sekä kehys, jonka korkeudet ovat 8, 10 tai 12 mm. Kehyksen korkeus valitaan lattialaatan korkeuden mukaan. Asennettaessa tulee huomioida lattian laastivara n. 2 mm. (Esimerkiksi 10 mm korkea kehys on tarkoitettu 8 mm paksuisille lattialaatoille.) Kehys tukee ritilää ja helpottaa laatoituksen tyylikästä viimeistelyä. Lattiakaivon ritilä asennetaan kehyksen upotetun reunuksen päälle, mikä varmistaa tuotteen tarkan istuvuuden kylpyhuoneeseesi.

Unidrain syntyi vuonna 2003 tanskalaisen arkkitehdin ja märkätila-asiantuntijoiden yhteisenä innovaationa. Patentoitu teräslaipparakenne tekee siitä kenties maailman kosteusturvallisimman lattiakaivon. Tuotteet on testattu EN1253-3 standardin mukaisesti ja hyväksytty asennettavaksi kiinni seinään. Unidrain on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Unidrain kulmalattiakaivot sopivat kaikkeen laattarakentamiseen ja niitä voidaan käyttää uudis- ja korjausrakentamisessa, julkisissa ja yksityiskohteissa. Lopputuloksena on vesitiivis ja turvallinen ratkaisu.

Tuotteen asennusohjeen pääset näkemään tästä.

Lisätiedot

Valmistaja

Unidrain

Väri

Harjattu Teräs, Ruostumaton teräs

Toimitus

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Unidrain – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 1-5 arkipäivää tai tilaustuotteilla noin 7-14 arkipäivää tilauksen saapumisesta (mahdollinen tilaustuote mainitaan erikseen tuotteen yhteydessä).

Hoito- ja puhdistusohjeet

Unidrain-tuotteiden kehykset, ritilät ja paneelit valmistetaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä (AISI 304). Unidrainin viemärikaivot, hajulukot, vesilukot ja niiden osat on valmistettu ruiskuvaletusta muovista (polypropeeni). Somistustuotteet valmistetaan myös ruostumatonta terästä ja niiden värit on valmistettu PVD-käsittelymenetelmällä. Tuotteiden säännöllinen puhdistus pidentää niiden käyttöikää ja auttaa pintoja säilyttämään ulkomuotonsa.

Unidrain-tuotteiden pintaosat puhdistetaan haalealla vedellä ja levittämällä puhdistusaine liinan tai pehmeän sienen avulla kevyesti pyyhkien. Jauhemaisia tai kloori- tai vetyperoksidipitoisia puhdistusaineita tulee välttää. Huuhtele pinta aina huolellisesti vedellä puhdistusaineen käytön jälkeen (etenkin käytettäessä emäksisiä puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa.) Tuotteisiin normaalikäytössä syntyvät sormenjäljet ja pienet rasvatahrat voi puhdistaa mikrokuituliinalla.

Ruostumaton teräs on erittäin kestävää, jos se puhdistetaan säännöllisesti. Teräksen pinta on suojattu kestävällä kromioksidikalvolla. Kalvon vioittuminen esimerkiksi teräspinnan likaisuuden vuoksi voi aiheuttaa korroosiota. Voimakkaat hapot ja kemikaalit, kuten jodi, kloori, fluori tai bromi, voivat myös estää hapen pääsyn teräspinnalle ja aiheuttaa kalvon häviämisen.

 

Ritilöiden, lattiakaivokalusteiden ja nukkasihtien puhdistus

Nosta ritilä pois ja irrota roskasihti viemärikalusteesta. Puhdista kaikki kolme osaa pehmeällä liinalla tai harjalla ja haalealla, miedolla saippuavedellä. Älä käytä teräsvillaa. Kiillota ritilä ja kaluste teräksen harjauksen suuntaisesti. Ritilä voidaan myös käsitellä kalkinpoistoaineella. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Vesilukon puhdistus

Vesilukko puretaan vetämällä kaksi osaa erilleen. Tämän jälkeen osat huuhdellaan lämpimällä, juoksevalla vedellä. Puhdistamiseen voi myös käyttää kotitalouskäyttöön tarkoitettuja pesuaineita, kalkinpoistoaineita tai hankaussieniä. Noudata aina tuotteen käyttöohjetta.

Valmistaja

Unidrain Logo

Unidrain Oy on vuonna 2003 alkunsa saanut Tanskalainen yritys, jonka tarina alkoi seinän viereen sijoitettavan linjalattiakaivon suunnittelusta. Jatkuvan rakennustekniikkaan ja muotoiluun keskittyvän tuotekehittelyn myötä Undrainin tuotevalikoima alkoi monipuolistua ja laajentua. Tänä päivänä yritys on tunnettu ainutlaatuisesta, designin ja huippurakennustekniikan yhdistävästä lattiakaivojärjestelmästään ympäri maailmaa.

Unidrainin valmistamat tuotteet sopivat kaikenlaisiin rakennuskohteisiin ja ne kehitetään tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja märkätilatekniikan asiantuntijoiden kanssa. Tuotteilla on kaikki tarvittavat paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät. Jokaisen Unidrain-tuotteen suunnittelun lähtökohtana on muodon ja toimivuuden liitto.