Woodio Hook Pyyhekoukku 3kpl/pkt Char

Alkuperäinen hinta oli: 39.00 €.Nykyinen hinta on: 32.37 €.

Woodio Hook Pyyhekoukku, pintakäsittelynä tyylikäs tumma Char

Woodion tyylikäs puukomposiitista valmistettu pyyhekoukku. Saatavana myös sävyissä: Natural 2mm, Polar, Blossom, Linen, Mud sekä Northern Elements. Huom! Valmiin pyyhekoukun väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. 

Tuotteen toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Woodio Hook Pyyhekoukku

Char

Woodion kaunis puukomposiitista valmistettu pyyhekoukku. Valittavassa kolmessa kaunissa sävyssä. Tuote on helppo asentaa  ja pakkaus sisältää asentamiseen tarvittavat kiinnikkeet.

Leveys: 40 mm, Pituus: 40 mm, Korkeus: 34mm. Paino: 23g.

Tuotteen mukana toimitetaan kiinnitysruuvit ja asennusohje.

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Char

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Woodio – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilauksella ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot tilauksesta valmistettavista tuotteista löytyvät tuotesivun yläosasta.

Tuotetakuu:

Woodio vesikalusteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille, takuu ei koske pyyhekoukkuja. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.