IDO Glow WC-istuinkansi Soft Close / Quick Release

117.00 

Kova istuinkansi, joka sulkeutuu pehmeästi (Soft Close) ja on helppo irroittaa puhdistuksen ajaksi (Quick Release). Laadukas ja kestävä istuinkansi sopii kaikkiin IDO Glow WC-istuimiin.

Tuote on saatavilla värivaihtoehdoilla keltainen, musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa ja valkoinen.

Tuotteen toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

IDO Glow WC-istuinkansi Soft Close/Quick Release

Tuotteen Soft Close -vaimennus estää kannen kolahtamisen posliinia vasten. Quick Release -pikalukituksen ansiosta kannen saa helposti irti puhdistuksen ajaksi. Sopii kaikkiin IDO Glow wc-istuimiin. Lukituksen voi säätää itselleen sopivaksi asennuksen yhteydessä. Tuote sisältää kiinteät metallisaranat. Tuotteen paino 2.6 kg.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

IDO GLOW WC-istuinkansi 5711128 mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

IDO

Väri

Keltainen, Musta, Tummanharmaa, Vaaleanharmaa, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut IDO-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin. Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito, Posti tai Matkahuolto.

Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Valmistaja

Ido valmistaja logo

IDO:n historia ulottuu 140 vuoden taakse Helsinkiin Arabian posliinitehtaalle, joka perustettiin 1873. Tehdas oli aikanaan ainoa saniteettiposliinien valmistaja pohjoismaissa. IDO wc-istuimia myytiin vuoteen 1992 asti suomalaisille tutulla Arabia-brändillä. Idon tuotantolaitos avattiin 1969 Tammisaareen, jossa IDO-saniteettiposliineja valmistetaan yhtä tänäkin päivänä. Ido hyödyntää yli 140 vuoden kokemustaan kylpyhuonetuotteiden valmistuksessa, jonka ohjaavia periaatteita ovat kauniisti muotoillut ja kestävät tuotteet, jotka on valmistettu asiantuntemuksella luonnon raaka-aineista.

IDO on jo useiden vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Suunnittelun lähtökohtana on aina kaunis ja innostava muotoilu, elämän erilaiset tarpeet, erinomainen käyttökokemus ja ympäristön huomiointi.