Geberit Variform Malja-allas Ellipsi Hanapaikalla 500-600mm

228.34 246.96 

Geberit Variform Malja-allas Ellipsi Hanapaikalla 500-600mm

Geberitin tyylikäs ellipsin muotoinen valkoinen pesuallas. Allas asennetaan tason päälle ja sopii asennettavaksi monipuolisesti eri tasomateriaaleihin. Altaan leveys valittavissa 500 mm – 600 mm. Tuote sisältää hanareiän, voit valita altaan joko ylivuotoaukolla tai ilman.

Tuotteen toimitusaika postin noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Variform Malja-allas Ellipsi Hanapaikalla 500-600mm

Geberitin tyylikäs ja pelkistetty tason päälle asennettava ellipsin muotoinen pesuallas. Tuote soveltuu yhdistettäväksi erilaisten hanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Toimitukseen sisältyy kiinnitystarvikkeet ja asennussalpuuna.

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvista:

IDO Variform Pesuallas 500 tasoon asennettava ellipsi mittakuva

IDO Variform Pesuallas 600 tasoon asennettava ellipsi mittakuva

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 400x500x180 mm
  • Paino: 9 kg
  • Mitat: 450x600x180mm
  • Paino 12kg

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Geberit -tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät 2 vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on 10 ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on 5 vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Geberit Valmistaja Logo

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on yksi saniteettiteollisuuden suurimmista yrityksistä. Sen tuotevalikoima koostuu korkealaatuisesta saniteettitekniikasta ja -keramiikasta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet takaavat tyylikkään designin ja erinomaisen toiminallisuuden jokaisen kodin tarpeisiin. Geberit -tuotteet on helppo pitää puhtaana, niitä on helppoa käyttää ja ne lisäävät mukavuutta.

Ekologisuus on ollut jo vuosikymmeniä osa Geberitin tuotekehittelyä. Esimerkkejä tästä ovat Geberitin vettä säästävät tuotteet ja tekniikkaratkaisut sekä energiatehokkaat tuotantolaitokset. Kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat Geberitin tuotteita kaikilla osa-alueilla.