Geberit Variform Tasoon Asennettava Allas Suorakulmainen 550mm

151.90 

Geberit Variform Tasoon Asennettava Allas Suorakulmainen 550mm

Tasoon asennettava tyylikäs ja pelkistetty suorakulmainen valkoinen pesuallas. Tuote voidaan valita ylivuotoaukolla tai ilman. Allas sopii asennettavaksi eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen.

Tuotteen toimitusaika Postin noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tarkempaa toimitusaikaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Geberit Variform Tasoon Asennettava Allas Suorakulmainen 550mm

Valkoinen

Gebtrit Variform on tasoon asennettava (puoliupotettava) tyylikäs ja pelkistetty suorakulmainen pesuallas. Tuote voidaan valita ylivuotoaukollisena tai ilman. Tuotteessa ei ole hanareikää. Allas voidaan asentaa eri materiaalista valmistettujen tasojen yhteyteen. Altaan pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen tyyliin ja se soveltuu kauniisti yhdistettäväksi erilaisten hanojen kanssa. Materiaalina laadukas valkoinen Smart-lasitettu keramiikka.

Toimitukseen sisältyy asennussapluuna.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: 400x550x180mm
  • Paino: 8 kg

Tuotteen tarkemmat mitat löytyvät mittakuvasta:

IDO Variform Pesuallas 550mm tasoon asennettava suorakulmainen (ilman hanapaikkaa) mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Geberit

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimitusta. 

Tuotetakuu:

Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät 2 vuoden kuluessa tavaran toimituksesta. Geberit Oy luovuttaa ostajalle veloituksetta viallisen tavaran tai sen osan tilalle samanlaisen tai vastaavan uuden tavaran tai osan. Mahdollisista kuljetus- ja asennuskustannuksista vastaa ostaja. Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on 10 ja valmiiksi asennettujen huuhtelu-mekanismien takuu on 5 vuotta tavaran toimituksesta. Takuu ei kata virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutuvaa vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Takuu ei myöskään kata veden epäpuhtauksista johtuvaa vikaa tai normaalia kulumista ja huonontumista. Geberit Oy ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Geberit Valmistaja Logo

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on yksi saniteettiteollisuuden suurimmista yrityksistä. Sen tuotevalikoima koostuu korkealaatuisesta saniteettitekniikasta ja -keramiikasta. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet takaavat tyylikkään designin ja erinomaisen toiminallisuuden jokaisen kodin tarpeisiin. Geberit -tuotteet on helppo pitää puhtaana, niitä on helppoa käyttää ja ne lisäävät mukavuutta.

Ekologisuus on ollut jo vuosikymmeniä osa Geberitin tuotekehittelyä. Esimerkkejä tästä ovat Geberitin vettä säästävät tuotteet ja tekniikkaratkaisut sekä energiatehokkaat tuotantolaitokset. Kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat Geberitin tuotteita kaikilla osa-alueilla.