Inno Turner Seinänaulakko Musta

125.10 

Inno Turner Seinänaulakko

Kaunis kolmiosainen design naulakko tammesta valmistetuilla ripustimilla. Yksi ripustimista on muotoiltu pidemmäksi henkarille sopivaksi. Naulakoita voidaan yhdistää toisiinsa isomman kokonaisuuden luomiseksi.

Suunnittelija Susanne Grønlund.

Seinänaulakko on saatavilla myös tammen sävyisillä ripustimilla.

Tuotteen toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Kuvaus

Inno Turner Seinänaulakko

musta

Naulakon runko on valmistettu mustaksi maalatusta teräksestä ja pyöreät ripustimet ovat mustaksi petsattua tammea. Tuote kiinnitetään ruuvaamalla seinään.

Tuotteen mitat:

leveys: 360mm

korkeus: 310mm

syvyys: 85mm

Lisätiedot

Valmistaja

Inno

Väri

Mattamusta, Musta

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Inno – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomeen kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Varastotuotteiden toimitusaika PostNordin noutopisteeseen on noin 1-2 viikkoa ja tilaustuotteilla noin 4-6 viikkoa tilauksen saapumisesta. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon kun tuotteiden toimitus on ajankohtainen.

Tuotetakuu:

Tuotteilla on 2 vuoden takuu rakenne ja materiaalivirheille (poikkeuksena säännönvastainen käyttö ja tahallinen vahingoittaminen).

Valmistaja

Inno Valmistaja Logo

Inno on suomalainen vuonna 1975 perustettu huonekaluvalmistaja. Yrityksen toimintaperiaatteena on kehittää innovatiivisia design-tuotteita, jotka ovat laadukkaita, toiminnallisia ja kauniisti muotoiltuja.  Inno työskentelee lahjakkaiden suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Yrityksen monipuolinen  tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin vaatimukset niin julkisten kuin yksityisten tilojenkin osalta.