Rej Design Bamboo E Duo Sähkötoiminen Pyyhekuivain

581.00 

Rej Design Bamboo E Duo Sähkötoiminen Pyyhekuivain

Rej Designin valmistama tyylikäs kallistetun mallinen pyyhekuivain. Laadukas kotimainen tuote soveltuu kuivaustelineeksi ja lisälämmittimeksi niin kylpyhuoneisiin kuin pienempiinkin kodinhoito- ja WC-tiloihin.

Tuotteen vakiovärivaihtoehtoina kromipuolikiiltävä valkoinen tai mattamusta (RAL-9005). Muita pyyhekuivaimen tai lisätarvikkeiden erikoisväri- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Kuivain asennetaan sähköverkkoon (suojausluokka: IP44). REJ Pro -asennusmenetelmän ansiosta kuivain on helppo ja nopea asentaa kiinteästi tai pistotulppajohdolla. Kuivaimen toimituspakettiin kuuluu REJ Pro -kiinteä asennussarja. Kun varaukset kuivaimelle on tehty kohteen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa, sähköalan ammattilainen voi asentaa kuivaimen kiinteäksi, jolloin tuotteen johdot eivät jää näkyviin. Mikäli kuivain halutaan asentaa pistotulppajohdolla pistorasiaan, tähän toteutukseen on saatavilla lisävarusteena myytäviä eri pituisia valkoisia ja mustia REJ Pro -pistotulppajohtoja.

Kuivaimessa on huomaamaton, merkkivalolla varustettu painonappikytkin oikean- tai vasemmanpuoleisen pystyputken yläpäässä sähköliitännän kohdalla. Kuivaimen voi tarvittaessa kääntää, jolloin sähköliitäntä ja virtanappi sijaitsevat kuivaimen vasemmassa tai oikeassa alakulmassa.

Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin, kätisyyden ja lisäominaisuudet. Tuotesivun alaosasta löydät tarkemman tuotekuvauksen sekä pyyhekuivaimen valintaoppaan, joista saat lisätietoja asennukseen ja lisävarusteisiin liittyen.

Vakioväristen kromisen ja puolikiiltävän valkoisen pyyhekuivaimen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Mattamustan sekä muiden erikoisväristen pyyhekuivaimien toimitusaika on noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Erikoisvärisillä tilauksesta valmistettavilla Rej Design pyyhekuivaimilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Väri *

Tuote asennetaan oletuksena kiinteästi, jolloin johdot eivät jää näkyviin. Mikäli kuivain halutaan asentaa pistotulppajohdolla pistorasiaan, tähän toteutukseen on saatavilla lisävarusteena sisustukeen sopivia eri pituisia valkoisia ja mustia REJ Pro -pistotulppajohtoja. Pistotulppajohdolla asentaminen ei vaadi sähköalan ammattilaista.

Kuvaus

Rej Design Bamboo E Duo Sähkötoiminen Pyyhekuivain

kromi / valkoinen / mattamusta

Tuotteen mitat: Kokonaisleveys 630 mm, kokonaiskorkeus 355 mm, Syvyys 130 mm, asennusleveys 500 mm. Sähkövastus: 35 W / 230 V.

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Rej Design Bamboo E Duo sähkötoiminen pyyhekuivain mittakuva

Rej Designin valmistama pienikokoinen pyyhekuivain, jossa on kaksi tyylikkäästi muotoiltua vaakaputkea. Kaunis ja pehmeälinjainen pyyhekuivain ei ainoastaan lämmitä tilaa, vaan myös kaunistaa sitä. Tuotteen värivaihtoehtoina voidaan valita kromi, puolikiiltävä valkoinen (RAL 9010 puolikiiltävä) tai mattamusta (RAL 9005). Muita RAL -värikartan sävyjä sekä erikoispintakäsittelyjä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Rej Design -tuotteiden pintakäsittelyt voidaan toteuttaa pääsääntöisesti joko puolimattana tai puolikiiltävänä, joistakin sävyistä on saatavana myös ns. struktuuri- tai efektipinta (esim. RAL 9005 mattamusta).

Uuden REJ Pro -asennusmenetelmän ansiosta kuivain on helppo ja nopea asentaa kiinteästi tai pistotulppajohdolla. Kuivaimen toimituspakettiin kuuluu REJ Pro -kiinteä asennussarja. Kun varaukset kuivaimelle on tehty kohteen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa, sähköalan ammattilainen voi asentaa kuivaimen kiinteäksi, jolloin tuotteen johto ei jää näkyviin. Mikäli kuivain halutaan asentaa pistotulppajohdolla pistorasiaan, tähän toteutukseen on saatavilla lisävarusteena sisustukseen sopivia eri pituisia valkoisia ja mustia REJ Pro -pistotulppajohtoja. Pistotulppajohdolla asentaminen ei vaadi sähköalan ammattilaista. Lisää tietoja asennusohjeista pääset lukemaan täältä.

Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena esimerkiksi kenkien tai lapasten kuivaamista helpottavia pareittain myytäviä ripustimia (katso kuvat).

Kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Tuotteen mukana toimitetaan asennusohje, käyttö- ja hoito-ohjeet sekä tarvikepussi, joka sisältää kiinnitysruuvit, tiivisteet sekä ilmaruuvit.

Lisätiedot

Valmistaja

REJ Design

Väri

Kromi, Mattamusta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Rej Design – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 19€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on vakiovärisillä tuotteilla noin 1-2 viikkoa  ja erikoisvärisillä tuotteilla noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Erikoisväriset Rej Design -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Erikoisvärisillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Rej Design – kuivaimien takuu on voimassa 5 vuotta ostopäivästä/tavaran toimituspäivästä lukien. Takuu kattaa tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Kts. lisää Rej Design takuuehdot.

Pyyhekuivaimen valintaopas

Tässä vinkkejä sähkötoimisen pyyhekuivaimen valintaan:

1. Uudis- tai korjausrakentamiskohteen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa kuivaimelle voidaan tehdä varaukset niin, että valtuutettu sähköurakoitsija voi muuttaa kuivaimen kytkennän kiinteäksi, jolloin laitteen johdot eivät jää näkyviin. Suosittelemme huomioimaan tuotteen paikan ja läpiviennin koon jo suunnitteluvaiheessa. Rej Designin sähkötoimisten kuivaimen toimituspakettiin kuuluu REJ Pro -kiinteä asennussarja, jonkaa avulla sähköalan ammattilainen voi asentaa kuivaimen kiinteäksi. Mikäli kuivain halutaan asentaa pistotulppajohdolla pistorasiaan, tähän toteutukseen on saatavilla lisävarusteena sisustukeen sopivia eri pituisia valkoisia ja mustia REJ Pro -pistotulppajohtoja. Pistotulppajohdolla asentaminen ei vaadi sähköalan ammattilaista.

2. Pohdi kuivaimen koko ja muotoilu käyttötarpeen (lämmitys, käyttäjien määrä, tilan koko, asennuskohta) mukaan ja valitse mieleinen ja tyyliin sopiva kuivain Rej Designin mallistosta.

3. Uniikki kappale? Rej Design tekee kuivaimia myös muissa mitoissa sekä RAL -värikartan sävyissä. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja selvitämme puolestasi onko toiveesi mahdollista toteuttaa.

Hoito-ohjeet

Kuivaustelineen ulkopintojen säännölliseen puhdistukseen voi käyttää vettä ja neutraaleja tai lievästi emäksisiä (Ph 6-9) nestemäisiä puhdistusaineita (mm. saippualiuokset ja useimmat käsiastianpesuaineet), pesuaineen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lika, kalkki ja muut kerrostumat on yleensä helpointa poistaa saippualla ja vedellä. Voit puhdistaa kuivaustelineen pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla. Puhdistuksen jälkeen pinta tulee huuhdella puhtaaseen, haaleaan veteen kostutetulla sienellä tai liinalla useaan kertaan ja lopuksi kuivata pinnat. Jos kromattu kuivausteline ajan myötä paikoitellen tummuu, voidaan tummentumat puhdistaa käyttämällä esim. nestemäisiä hopeanpuhdistusaineita. Kromatut kuivaustelineet voidaan myös puhdistuksen jälkeen käsitellä kromivahalla, vahausohjeita noudattaen. Vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja samalla se helpottaa tuotteen puhtaanapitoa.

Kromatuille ja maalatuille pinnoille ei tule käyttää hankausaineita, muita hiovia tai syövyttäviä aineita tai puhdistusvälineitä, liuottimia, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä.

Valmistaja

Rej Design – kotimaista laatua lämmöllä.

Rej Design -kuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella. Tuotannossa yhdistyy suomalainen, perinteinen käsityö ja nykyaikainen muotokieli. Pyyhekuivaimet suunnitellaan yhdessä johtavien teollisten muotoilijoiden kanssa ja niiden valmistamiseen käytetään vain parhaita materiaaleja. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatu, toiminnallisuus, käyttömukavuus, kaunis ulkonäkö sekä innovatiiviset ratkaisut.