Rej Design Vivo BT40124 Vesitoiminen Pyyhekuivain

1,053.00 

Rej Design Vivo BT 40124 Vesitoiminen Pyyhekuivain

Rej Designin tyylikäs kapea design-pyyhekuivain ainutlaatuisella muotoilulla. Laadukas kotimainen tuote soveltuu kuivaustelineeksi ja lisälämmittimeksi niin kylpyhuoneisiin kuin kodinhoito- ja WC-tiloihin.

Tuotteen vakiovärivaihtoehtoina kromipuolikiiltävä valkoinen tai mattamusta (RAL-9005). Muita pyyhekuivaimen tai lisätarvikkeiden erikoisväri- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Kuivain asennetaan alakytkentänä. Lisävarusteena saatavana vesiliitinpaketti kohteen mukaan joko pinta-asennustai epäkeskoliittimillä. Liittimien mukana toimitetaan peitelaipat asennuksen viimeistelyyn. Vesitoiminen kuivain asennetaan käyttövesi- tai lämmitysverkostoon. Alla olevista vaihtoehdoista voit valita tuotteen värin ja lisäominaisuudet. Tuotesivun alaosasta löydät tarkemman tuotekuvauksen sekä pyyhekuivaimen valintaoppaan, joista saat lisätietoja asennukseen ja lisävarusteisiin liittyen.

Kromisen ja puolikiiltävän valkoisen pyyhekuivaimen toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Mattamustan ja tilauksesta valmistettavien erikoisväristen pyyhekuivaimien toimitusaika on noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Erikoisvärisillä tilauksesta valmistettavilla Rej Design pyyhekuivaimilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta tai peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu.

Väri * 

Kuvaus

Rej Design Vivo BT 40124 Vesitoiminen Pyyhekuivain

kromi / valkoinen / mattamusta

Tuotteen mitat: Kokonaisleveys 400 mm, kokonaiskorkeus 1180 mm, kokonaisetäisyys seinästä 103 mm.

Kytkentäväli ulosottojen keskeltä keskelle: 200 mm.  Sähkövastus: 40 W / 230V. Kuivaimen pintälämpötila: 40-65°C

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Rej Design Vivo BT 40124 Vesitoiminen Pyyhekuivain mittakuva

Rej Designin tyylikäs Design-pyyhekuivain neljällä pystysuuntaisella putkella. Tyylikäästi muotoiltu kapea pyyhekuivain ei ainoastaan lämmitä tilaa, vaan toimii myös kauniina sisustuselementtinä. Tuotteen värivaihtoehtoina voidaan valita kromi, puolikiiltävä valkoinen (RAL 9010 puolikiiltävä) tai mattamusta (RAL 9005). Muita RAL -värikartan sävyjä sekä erikoispintakäsittelyjä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Rej Design -tuotteiden pintakäsittelyt voidaan toteuttaa pääsääntöisesti joko puolimattana tai puolikiiltävänä, joistakin sävyistä on saatavana myös ns. struktuuri- tai efektipinta (esim. RAL 9005 mattamusta).

Pyyhekuivain asennetaan alakytkentänä. Lisävarusteina saatavilla epäkesko- tai pinta-asennusliittimet kohteesta riippuen. Tilatessasi muun kuin kromin väristä pyyhekuivainta, suosittelemme tilaamaan vesiliitinpaketin tilauksen yhteydessä, jolloin liittimien väri on yhteneväinen kuivaimen kanssa. Liittimien mukana toimitetaan peitelaipat jotka viimeistelevät asennuksen.

Vesitoimisen kuivaustelineen voi asentaa joko käyttövesi- tai lämmitysverkostoon. Käyttöveteen asettuna pyyhekuivaimen etuna on, että kuivain on lämmin ympäri vuoden kun taas patteriverkkoon (lämpöjohtoverkko) liitettynä kuivain lämpenee ainoastaan talvisin lämmityskaudella syyskuusta huhtikuuhun.

Kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Kupari on kestävä, erinomaisesti lämpöä johtava, 100% kierrätettävä ja hygieeninen materiaali, josta on hyvät käyttökokemukset yli 100 vuoden ajalta käyttövesiputkistoissa.

Tuotteen mukana toimitetaan asennusohje, käyttö- ja hoito-ohjeet sekä tarvikepussi, joka sisältää kiinnitysruuvit, tiivisteet sekä ilmaruuvit. Rej Design – kuivaimet on mitoitettu Oraksen asennusliittimien mukaan (45 mm).

Lisätiedot

Valmistaja

REJ Design

Väri

Kromi, Mattamusta, Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 15€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on vakiovärisillä tuotteilla noin 1-2 viikkoa  ja erikoisvärisillä tuotteilla noin 4-5 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti. Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista, toimitusaika on pääsääntöisesti arkisin klo.8-16.

Huom! Erikoisväriset Rej Design -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Erikoisvärisillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Rej Design – kuivaimien takuu on voimassa 5 vuotta ostopäivästä/tavaran toimituspäivästä lukien. Takuu kattaa tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Kts. lisää Rej Design takuuehdot.

Pyyhekuivaimen valintaopas

Tässä vinkkejä sähkötoimisen pyyhekuivaimen valintaan:

1. Sähkötoiminen kuivain on helppo asentaa ja kiinnittää seinälle. Tuote toimitetaan aina pistotulppaliitäntäisenä ja kytketään sopivalla etäisyydellä olevaan pistorasiaan. Kuivaimen sijoittamisessa ja asennuksessa tulee huomioida turvaetäisyydet ja voimassaolevat rakentamismääräykset. Sähkötoiminen kuivain on roisketiivis, (suojausluokka IP44) eikä vaadi erillistä maadoitusta.

2. Uudis- tai korjausrakentamiskohteen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa kuivaimelle voidaan tehdä varaukset niin, että valtuutettu sähköurakoitsija voi muuttaa kuivaimen kytkennän kiinteäksi tai uppoasennukseksi, jolloin laitteen johto ei jää näkyviin. Suosittelemme huomioimaan liitäntäjohdon paikan ja läpiviennin koon jo suunnitteluvaiheessa.

3. Pohdi kuivaimen koko ja muotoilu käyttötarpeen (lämmitys, käyttäjien määrä, tilan koko, asennuskohta) mukaan ja valitse mieleinen ja tyyliin sopiva kuivain Rej Designin mallistosta.

4. Uniikki kappale? Rej Design tekee kuivaimia myös muissa mitoissa sekä RAL -värikartan sävyissä. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja selvitämme puolestasi onko toiveesi mahdollista toteuttaa.

Hoito-ohjeet

Kuivaustelineen ulkopintojen säännölliseen puhdistukseen voi käyttää vettä ja neutraaleja tai lievästi emäksisiä (Ph 6-9) nestemäisiä puhdistusaineita (mm. saippualiuokset ja useimmat käsiastianpesuaineet), pesuaineen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lika, kalkki ja muut kerrostumat on yleensä helpointa poistaa saippualla ja vedellä. Voit puhdistaa kuivaustelineen pesuaineliuokseen kostutetulla sienellä tai pehmeällä keittiöliinalla. Puhdistuksen jälkeen pinta tulee huuhdella puhtaaseen, haaleaan veteen kostutetulla sienellä tai liinalla useaan kertaan ja lopuksi kuivata pinnat. Jos kromattu kuivausteline ajan myötä paikoitellen tummuu, voidaan tummentumat puhdistaa käyttämällä esim. nestemäisiä hopeanpuhdistusaineita. Kromatut kuivaustelineet voidaan myös puhdistuksen jälkeen käsitellä kromivahalla, vahausohjeita noudattaen. Vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja samalla se helpottaa tuotteen puhtaanapitoa.

Kromatuille ja maalatuille pinnoille ei tule käyttää hankausaineita, muita hiovia tai syövyttäviä aineita tai puhdistusvälineitä, liuottimia, happoja tai ammoniakkia sisältäviä aineita. Kromipinnoite ei kestä, tai kestää huonosti, fosforihappoa ja klooriyhdisteitä.

Valmistaja

Rej Design – kotimaista laatua lämmöllä.

Rej Design -kuivaimet valmistetaan käsityönä Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella. Tuotannossa yhdistyy suomalainen, perinteinen käsityö ja nykyaikainen muotokieli. Pyyhekuivaimet suunnitellaan yhdessä johtavien teollisten muotoilijoiden kanssa ja niiden valmistamiseen käytetään vain parhaita materiaaleja. Tuotekehityksen lähtökohtana on korkea laatu, toiminnallisuus, käyttömukavuus, kaunis ulkonäkö sekä innovatiiviset ratkaisut.