Woodio Block Seinä-Wc Northern Elements Sävyt

1,100.00 

Woodio Block Seinä-Wc Northern Elements Sävyt

Woodio tyylikäs ja ekologinen puukomposiitista valmistettu seinä-wc-istuin. Tuote on saatavana seitsemässä kauniissa Northern Element sävyssä: Birch, Berry, Clay, Root, Stone, Moss sekä Arctic.

Block wc-istuimessa yhdistyvät moderni suunnittelu, kestävyys ja käytännöllisyys.  Tuotteen hillitty pyöreälinjainen ulkomuoto sopii täydellisesti yhdistettäväksi Woodion altaiden kanssa. Seinään kiinnitettävä wc-istuin helpottaa kylpyhuoneen puhdistusta ja luo tilaan avaruutta, jättäen lattiatilan vapaaksi.

Wc-istuimen mukana toimitetaan valmiiksi asennettu pehmeästi sulkeutuva kansi. Tuote sopii useimpiin
markkinoilla oleviin EU-standardin EN 14055: 2010 mukaisiin huuhtelujärjestelmiin.

Istuin on yhteensopiva esimerkiksi Gebert Duofix Sigma asennustelineen kanssa, johon voidaan yhdistää mm. Tapwellin Duo 112 huuhtelupainike.

Tuote on saatavilla myös sävyissä Polar, Natural (2mm) ja Char.

Tuote valmistetaan tilauksesta, joten tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu.

Tuotteen arvoitu toimitusaika on noin 6 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Woodio Block Seinä-Wc Northern Elements Sävyt

Birch, Berry, Clay, Root, Stone, Moss, Arctic.

Tuotteen mitat:  Korkeus: 366 mm / leveys 393 mm / pituus 542 mm
Paino: 29,7 kg (tyhjänä)
Huuhteluveden määrä: 3-6 litraa
Poistoputken liitäntä: 102 mm
Huuhteluveden liitäntä: 57 mm
Tuotestandardi: EN 997: 2012

Woodio Block Seinä-Wc mittakuva

Tuotteen tarkemmat tekniset piirustukset löydät täältä.

Woodion moderni ja ekologinen puukomposiitista valmistettu seinä-wc-istuin. Istuin asennetaan huuhtelujärjestelmän asennuskehikkoon, jonka yhteydessä tuotteen istuinkorkeus säädetään sopivaksi. Asennuskehikko jää piiloon seinän taakse, jättäen näkyviin ainoastaan wc:n huuhtelupainikkeen. Tarkistathan vielä huuhtelujärjestelmän ja asennuskehikon yhteensopivuuden wc-istuimen kanssa tuotteen teknisistä tiedoista ennen asennusta.

Puukomposiitti on rauhoittava sisustusmateriaali, joka luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneen tunnelmaan. Materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Materiaali on iskun kestävää, ja se toimii päivittäisessä käytössä samalla tavalla kuin muut kylpyhuoneen materiaalit. Materiaalin naarmuuntumaton pinta on helppo pitää puhtaana.

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Arctic, Berry, Birch, Clay, Moss, Natural, Natural Aspen, Root, Ruskea, Stone, Vihreä

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilauksella ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot tilauksesta valmistettavista tuotteista löytyvät tuotesivun yläosasta.

Tuotetakuu:

Woodio vesikalusteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille, takuu ei koske pyyhekoukkuja. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Asennusohjeet

Tuotteen tarkemmat asennusohjeet pääset näkemään: täältä.

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.