Woodio Flow Kylpyamme Northern Elements Sävyt

Alkuperäinen hinta oli: 5,300.00 €.Nykyinen hinta on: 4,399.00 €.

Woodio Flow Kylpyamme Northern Elements Sävyt

Moderni ja tyylikäs pehmeälinjainen kylpyamme on ekologinen valinta kylpyhuoneeseesi. Amme on valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista sekä mustaksi maalatusta ruostumattomasta teräksestä ja varustettu säädettävillä jaloilla.

Tuote on valittavana seitsemässä kauniissa Northern Elements sävyssä: Natural 5mm hakkeella sekä Clay, Berry, Root, Stone, Moss ja Arctic 2mm hakkeella.

Kylpyammeen pinta valmistetaan kiiltävänä, jolloin värisävyt pääsevät kauniisti esiin. Huom! Valmiin kylpyammeen väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. 

Kylpyamme on saatavilla myös sävyissä natural 2mm, char, polar, blossom, linen sekä mud.

Huom! Tuote valmistetaan tilauksesta, joten tilauksella ei ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu. Tuotteella ei ole vaihto-, tai palautusoikeutta. 

Toimitusaika-arvio on noin 8 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Kuvaus

Woodio Flow Kylpyamme Northern Elements Sävyt

Natural 5mm,Clay, Berry, Root, Stone, Moss, Arctic.

Tuotteen Mitat: P 1600 mm x L 700 mm x K 590 mm

Paino: 80 kg.

Tilavuus: 257 litraa.

 

Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Toimituksen sisältö:

  • sifoni
  • jalusta
  • asennusohjeet

Tuotteen ominaisuuksia:
• 100% vedenkestävä
• Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
• Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
• Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Arctic, Berry, Clay, Moss, Natural, Natural Aspen, Root, Ruskea, Stone, Vihreä

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Woodio – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilauksella ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot tilauksesta valmistettavista tuotteista löytyvät tuotesivun yläosasta.

Tuotetakuu:

Woodio vesikalusteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille, takuu ei koske pyyhekoukkuja. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Asennusohjeet

Tuotteen tarkemmat asennusohjeet pääset näkemään: täältä.

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.