Woodio Malja-allas Soft 40 Tasoon Upotettava

699.00 719.00 

Woodio Malja-allas Soft 40 Tasoon Upotettava

Tasoon upotettava kaunis pyöreä malja-allas. Valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista. (Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.)

Saatavana väreissä Natural, Brown Ginger, Dark Oak, Mahogany Purple, Mystic Black, Pine Green ja Silver Rock. Kaikki värivaihtoehdot saatavana joko kiiltävänä tai mattapintaisena.

Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Poista

Kuvaus

Woodio Malja-allas Soft 40 Tasoon Upotettava

Mitat: 400 mm x 400 mm /  Altaan syvyys 114 mm / Reunan korkeus 50 mm

Woodio Soft40 Malja-Allas Tasoon Upotettava mittakuva

Tasoon upotettava siro pyöreälinjainen malja-allas. Puu nousee kauniisti esiin altaan pinnalta. Tuote soveltuu niin kylpyhuoneisiin kuin pienempiinkin WC-tiloihinkin. Tuotteen materiaalina moderni ja ekologinen puukompositti. Woodion Soft – mallisto koostuu tyylikkäästi sunnitelluista pyöreälinjaisista pesualtaista, joiden skandinaavinen muotoilu sopii täydellisesti niin moderniin kuin klasissempaankin kylpyhuoneen sisustukseen. Malliston pehmeän selkeät linjat tuovat uniikin ekologisen materiaalin kauniisti esiin. Woodion pesualtaat soveltuvat niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.

SOFT-mallisto on saatavissa useissa eri värivaihtoehdoissa. Pinta on mahdollista valita kiiltävänä tai mattapintaisena – lukematon määrä uniikkeja ratkaisuja kylpyhuoneeseen!

Toimitus sisältää:

• käyttöohje
• asennussabluuna
• kromattu Prevex EasyClean® vesilukko

Soft 40 malja-altaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen helppouteen. Allas on huoltovapaa ja täysin kierrätettävä. Innovatiivisesta puukomposiitista valmistettu allas hylkii likaa ja kestää kovempaakin kulutusta.

Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Tuotteen asennus vaatii kohteen mukaisen erillisen viemäriputken.

Tuotteen ominaisuuksia:
• 100% vedenkestävä
• Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
• Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
• Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Brown Ginger, Dark Oak, Mahogany Purple, Mystic Black, Natural, Pine Green, Silver Rock

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi palvelun kautta ostetut Woodio-tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Välimyyntivarauksin.

Tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle vastaa Posti.  Ennen tuotteen toimittamista Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tuotteen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi.

Huom! Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. 

Tuotteen toimitusaika on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta. 

Takuu:

Woodio tuotteilla on viiden (5) vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen toimitukseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio allas on hoitovapaa ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Suomalainen Woodio on yritys, joka yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Woodion tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu suomalaisesta puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design nostaa esiin puun luonnollisen kauneuden. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.