Woodio Allas Soft 40 Tasoon Upotettava

629.10 647.10 

Woodio Allas Soft 40 Tasoon Upotettava

Kaunis pyöreälinjainen tasoon upotettava allas. Valmistettu kestävästä ja kevyestä puukomposiitista. (Kuvan hana ei sisälly toimitukseen.)

Saatavana kiiltävänä tai mattapintaisena väreissä: Natural, Oat White, Log Gray, North Sea, Brown Ginger, Dark Oak, Mahogany Purple, Mystic Black, Pine Green ja Silver Rock. Huom! Valmiin altaan väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina. Kuvastossa esimerkkikuva sävystä Oat White.

Woodio-tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä niillä ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. 

Huom! Tuotannollisista syistä johtuen tuotteen tämän hetkinen toimitusaika-arvio on noin 7-8 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme. 

Poista

Kuvaus

Woodio Allas Soft 40 Tasoon Upotettava

Mitat: Pituus 400 mm, leveys 400 mm, korkeus 116 mm

Woodio Soft40 Malja-Allas Tasoon Upotettava mittakuva

Woodio kaunis pyöreälinjainen tasoon upotettava allas. Puu nousee kauniisti esiin altaan pinnalta. Tuote soveltuu niin kylpyhuoneisiin kuin pienempiinkin WC-tiloihinkin. Tuotteen materiaalina moderni ja ekologinen puukompositti. Woodion Soft – mallisto koostuu tyylikkäästi sunnitelluista pyöreälinjaisista pesualtaista, joiden skandinaavinen muotoilu sopii täydellisesti niin moderniin kuin klasissempaankin kylpyhuoneen sisustukseen. Malliston pehmeän selkeät linjat tuovat uniikin ekologisen materiaalin kauniisti esiin. Woodion pesualtaat soveltuvat niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.

SOFT-mallisto on saatavissa useissa eri värivaihtoehdoissa. Pinta on mahdollista valita kiiltävänä tai mattapintaisena – lukematon määrä uniikkeja ratkaisuja kylpyhuoneeseen!

Toimitus sisältää:

• käyttöohje
• asennussabluuna
• kromattu Prevex EasyClean® vesilukko

Soft 40 altaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen helppouteen. Allas on huoltovapaa ja täysin kierrätettävä. Innovatiivisesta puukomposiitista valmistettu allas hylkii likaa ja kestää kovempaakin kulutusta.

Woodion kehittämä täysin vedenkestävä massiivipuukomposiitti on helposti työstettävä ja kaunis materiaali, joka on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja helppohoitoinen kuin keraaminen allas. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto, joka voidaan käytöstä poiston jälkeen hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte.

Tuotteen asennus vaatii kohteen mukaisen erillisen viemäriputken.

Asennusohje: Woodio Asennusohje

Tuotteen ominaisuuksia:
• 100% vedenkestävä
• Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
• Ekologinen, kestävä ja kierrätettävä
• Massiivipuukomposiittimateriaali koostuu haapahakkeesta ja lasinkirkkaasta sideaineesta, joka jättää puun kauniisti näkyviin.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Brown Ginger, Dark Oak, Log Gray, Mahogany Purple, Mystic Black, Natural, North Sea, Oat White, Pine Green, Silver Rock

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut yli 100€ tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Alle 100€ tilauksiin lisätään 10€ pientoimituslisä. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa GSL Finland tai Posti. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Woodio -tuotteet valmistetaan tilauksesta eikä tilauksella ole peruutusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Tuotetakuu:

Woodio tuotteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.