Woodio Wall120 sisustuspaneeli Natural (2mm)

Alkuperäinen hinta oli: 139.00 €.Nykyinen hinta on: 115.37 €.

Woodio Wall 120 sisustuspaneeli (Natural 2mm)

Woodion tyylikäs ja ekologinen sisustuspaneeli. Tuotteessa yhdistyvät moderni suunnittelu, kestävyys ja käytännöllisyys. Kevyestä massiivipuukomposiitista valmistettu koristepaneeli luo sisätilojen pinnoille tyylikkään kivipintaa muistuttuvan olemuksen. Monipuolinen tuote soveltuu kauniiksi seinäpaneeliksi tai  vaikkapa sängynpäädyksi. Materiaali on helposti työstettäväissä ja vaivatonta asentaa.

Huom! Paneeli ei sovellu märkätiloihin tai esimerkiksi allastasoksi, sillä se ei kestä voimakasta mekaanista hankausta.

Tuotteen mitat: Pituus 1197 mm / korkeus 597 mm / syvyys 6 mm / pinta-ala yhteensä 0,714 m². Tuotteen paino: 5 kg

Tuote on saatavilla myös sävyissä Char, Polar, Blossom, Linen, Mud, Birch, Berry, Clay, Root, Moss, Stone sekä Arctic. 

Tuote valmistetaan tilauksesta, joten tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu.

Tuotteen toimitusaika-arvio perille toimitusosoitteeseen on tällä hetkellä noin 3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme. 

Kuvaus

Woodio Wall 120 sisustuspaneeli

Natural (2mm) 

Tuotteen mitat:  Pituus 1197 mm / korkeus 597 mm / syvyys 6 mm / pinta-ala yhteensä 0,714 m²
Paino: 5 kg

Woodion moderni ja ekologinen puukomposiitista valmistettu sisustuspaneeli. Kevyestä massiivipuukomposiitista valmistettu koristepaneeli tuo sisätilojen pinnoille tyylikkään kivipintaa muistuttuvan olemuksen. Paneelin pinta on vedenkestävä ja helppoa pitää puhtaana. Tuote kestää kulutusta ja korkeita lämpötiloja. Huom! Paneeli ei sovellu märkätiloihin tai esimerkiksi allastasoksi, sillä se ei kestä voimakasta mekaanista hankausta.

Sisustuspaneeli on leikattavissa helposti haluttuihin mittoihin sekä vaivatonta asentaa ja käsitellä. Materiaalin työstöön soveltuvat perinteiset työkalut ja kiinnitysmenetelmät. Asennukseen voidaan käytää useimpia yleisimpiä rakennusliimoja tai epoksilaasteja. Tuote asennetaan puhtaalle ja tasaiselle pinalle. Tarkemmat tiedot tuotteen asennuksesta löydät täältä. Tuotepakkaus sisältää asennusohjeet.

Woodion patentoitu puukomposiitti on rauhoittava sisustusmateriaali, joka luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kodin tunnelmaan. Materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia.

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Natural, Natural Aspen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut IDO – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 9€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika noutopisteeseen on noin 1-4 viikkoa tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa toimitusolosuhteista riippuen Posti, Kaukokiito tai Matkahuolto. Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

IDO-tuotteilla on 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine ja valmistusvirheistä aiheutuneet tuotteviat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.