Woodio Wall120 Sisustuspaneeli Northern Elements Sävyt

Alkuperäinen hinta oli: 169.00 €.Nykyinen hinta on: 140.27 €.

Woodio Wall 120 Sisustuspaneeli Northern Elements Sävyt

Woodion tyylikäs ja ekologinen sisustuspaneeli kauniissa Northern Elements säyvissä: Birch, Berry, Clay, Root, Stone, Moss sekä Arctic. Huom! Valmiin paneelin väri saattaa poiketa hieman kuvista, johtuen puun käyttäytymisestä luonnonmateriaalina.

Tuotteessa yhdistyvät moderni suunnittelu, kestävyys ja käytännöllisyys. Kevyestä massiivipuukomposiitista valmistettu koristepaneeli luo sisätilojen pinnoille tyylikkään kivipintaa muistuttuvan olemuksen. Monipuolinen tuote soveltuu kauniiksi seinäpaneeliksi tai  vaikkapa sängynpäädyksi. Materiaali on helposti työstettäväissä ja vaivatonta asentaa.

Huom! Paneeli ei sovellu märkätiloihin tai esimerkiksi allastasoksi, sillä se ei kestä voimakasta mekaanista hankausta.

Tuotteen mitat: Pituus 1197 mm / korkeus 597 mm / syvyys 6 mm / pinta-ala yhteensä 0,714 m². Tuotteen paino: 5 kg

Tuote on saatavilla myös sävyissä Natural 2mm, Char, Polar, Blossom, Linen sekä Mud.

Northern elements sävyiset tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten tuotteen tilauksella ei ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistusprosessi on aloitettu.

Tuotteiden toimitusaika-arvio perille toimitusosoitteeseen on tällä hetkellä  noin 3 viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme. 

Kuvaus

Woodio Wasll 120 Sisustuspaneeli Northern Elements Sävyt

Birch, Berry, Clay, Root, Stone, Moss, Arctic.

Tuotteen mitat:  Pituus 1197 mm / korkeus 597 mm / syvyys 6 mm / pinta-ala yhteensä 0,714 m²
Paino: 5 kg

Woodion moderni ja ekologinen puukomposiitista valmistettu sisustuspaneeli. Kevyestä massiivipuukomposiitista valmistettu koristepaneeli tuo sisätilojen pinnoille tyylikkään kivipintaa muistuttuvan olemuksen. Paneelin pinta on vedenkestävä ja helppoa pitää puhtaana. Tuote kestää kulutusta ja korkeita lämpötiloja. Huom! Paneeli ei sovellu märkätiloihin tai esimerkiksi allastasoksi, sillä se ei kestä voimakasta mekaanista hankausta.

Sisustuspaneeli on leikattavissa helposti haluttuihin mittoihin sekä vaivatonta asentaa ja käsitellä. Materiaalin työstöön soveltuvat perinteiset työkalut ja kiinnitysmenetelmät. Asennukseen voidaan käytää useimpia yleisimpiä rakennusliimoja tai epoksilaasteja. Tuote asennetaan puhtaalle ja tasaiselle pinalle. Tarkemmat tiedot tuotteen asennuksesta löydät täältä. Tuotepakkaus sisältää asennusohjeet.

Woodion patentoitu puukomposiitti on rauhoittava sisustusmateriaali, joka luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kodin tunnelmaan. Materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia.

Lisätiedot

Valmistaja

Woodio

Väri

Arctic, Berry, Birch, Clay, Moss, Natural, Natural Aspen, Root, Ruskea, Stone, Vihreä

Toimitus ja takuu

Toimitustapa: 

LVI-verkkokauppa.fi kautta tilatut Woodio – tuotteet toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella kiinteällä toimituskululla 15€. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Tuotekohtaiset toimitusaikatiedot löytyvät tuotesivun yläosasta. Kuljetusyhtiön edustaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Huom! Tilauksesta valmistettavien tuotteiden tilauksella ole peruutus-, vaihto-, tai palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotteen valmistus on aloitettu. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot tilauksesta valmistettavista tuotteista löytyvät tuotesivun yläosasta.

Tuotetakuu:

Woodio vesikalusteilla on 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille, takuu ei koske pyyhekoukkuja. Takuu edellyttää, että tuotetta käytetään tuotteen käyttötarkoituksen mukaisessa tavanomaisessa ympäristössä normaalilla ohjeiden mukaisella tavalla. Takuu ei kata sellaista virhettä, joka on aiheutunut (a) tuotteen ohjeiden vastaisesta käytöstä, (b) muun kuin toimittajan tuotteesta tai (c) asiakkaan tai kolmannen osapuolen tuotteeseen tekemästä asennuksesta, muutoksesta tai korjauksesta.

Hoito- ja puhdistusohjeet

Woodio -tuotteet ovat hoitovapaita ja erittäin helppo pitää puhtaana tarttumattoman pintansa ansiosta. Puhdistamiseen voidaan tarvittaessa käyttää veteen kostutettua pehmeää puhdistusliinaa tai -kangasta. Puhdistus tulee suorittaa miedolla ja hankaamattomalla tiskiaineella / saippualla. Puhdistuksessa ei tule käyttää teräsvillaa tai muita kovapintaisia työkaluja jotka voivat naarmuttaa tuotteen pintaa.

Woodio Hoito-Ohjeet Merkinnät

Asennusohjeet

Tuotteen tarkemmat asennusohjeet pääset näkemään: täältä.

Valmistaja

Woodio logo

WOODIO – REINVENTING WOOD

Kotimainen Woodio yhdistää kylpyhuonetuotteissaan ekologisen puun ja korkeatasoisen skandinaavisen designin. Tuotteiden perustana on oma materiaali-innovaatio, vedenkestävä puukomposiitti. Woodion kehittämä massiivipuukomposiitti on uusi ekologinen sisustamisen materiaalivaihtoehto, joka koostuu puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Woodion selkeälinjainen design korostaa puun luonnollista kauneutta. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.