Fluidmaster Liv Mode L Seinä-wc-istuinpaketti

179.10 

Fluidmaster Liv Mode L Seinä-wc-istuinpaketti

Laadukas ja kestävä lyhyen mallinen seinä-wc-istuin.

Valitse alla olevasta valikosta wc-istuimeen mieleisesi istuinkansi, asennusteline sekä huuhtelupainike. Suuremmat kuvat löytyvät tuotesivun yläosasta tuotekuvastosta. Saatavilla oleviin asennuselementteihin voit tutustua tarkemmin erillisillä tuotesivuilla: LIV FIX-500 korkea, LIV FIX-540 Ohut, Schwab WC 189 DWC, Schwab Dublo Mini Matala, Schwab Duplo Mini Slim, Scwhab Duplo Mini sekä Schwab Duplo Mini Pesukoneen Poistoyhteellä

Tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Tuotetunnus (SKU): Fluidmaster Liv Seinä-wc Mode L Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Fluidmaster Liv Mode L Seinä-wc-istuinpaketti

Valkoinen

Fluidmaster Liv Mode L on kestävä ja laadukas lyhyen mallinen seinä-wc, joka soveltuu hyvin myös ahtaiden wc-tilojen tarpeisiin. Perinteiseen wc-istuimeen verrattuna seinä-wc:n puhdistus on nopeampaa, helpompaa ja perusteellisempaa. Saneerauksen yhteydessä asennettu seinä-wc voi olla myös tilaa säästävämpi ratkaisu, kuin perinteinen wc-istuin.

Istuimen korkeus: 330 mm

Istuimen leveys: 365 mm

Istuimen syvyys: 480 mm

Kiinnikepulttien väli: 180 mm

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

 

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.