Fluidmaster Liv Round R Seinä-wc-istuinpaketti

368.10 

Fluidmaster Liv Round R Seinä-wc-istuinpaketti

Laadukas ja kestävä valkoinen seinä-wc-istuin ilman huuhtelukaulusta. Huuhtelukauluksettoman istuimen takaseinässä on huuhtelusuutin, josta voidaan säätää vedentulon voimakkuutta.

Valitse alla olevasta valikosta wc-istuimeen mieleisesi istuinkansi, asennusteline sekä huuhtelupainike. Suuremmat kuvat löytyvät tuotesivun yläosasta tuotekuvastosta. Saatavilla oleviin asennuselementteihin voit tutustua tarkemmin erillisillä tuotesivuilla: LIV FIX-500 korkea, LIV FIX-540 Ohut, Schwab WC 189 DWC, Schwab Dublo Mini Matala, Schwab Duplo Mini Slim, Scwhab Duplo Mini sekä Schwab Duplo Mini Pesukoneen Poistoyhteellä

Tuotteen toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta.

Kuvaus

Fluidmaster Liv Round R Seinä-wc-istuinpaketti

Valkoinen

Fluidmaster Liv Round R on kestävä ja tyylikäs seinä-wc ilman huuhtelukaulusta. Huuhtelukauluksen alle kertyy helposti bakteereja ja likaa, joiden puhdistaminen voi olla hankalaa ja työlästä. Huuhtelukauluksettoman istuimen takaseinässä on huuhtelusuutin, josta voi säätää vedentulon voimakkuutta. Suuttimen saa irroitettua helposti pesun ajaksi. Istuin on vaivaton pitää puhtaana ja säilyy raikkaana pitkään.

Tuote soveltuu eri kokoisten kylpyhuoneiden ja wc-tilojen tarpeisiin. Saneerauksen yhteydessä asennettu seinä-wc voi olla runsaasti tilaa säästävämpi ratkaisu, kuin perinteinen wc-istuin.

Istuimen korkeus: 330 mm

Istuimen leveys: 365 mm

Istuimen syvyys: 540 mm

Kiinnikepulttien väli: 180 mm

 

Tuotteen tarkemmat mitat näkyvät mittakuvasta:

Fluidmaster Liv Seinä-Wc RoundR, Valkoinen Mittakuva

 

Lisätiedot

Valmistaja

Fluidmaster LIV

Väri

Valkoinen

Toimitus ja takuu

Toimitustapa:

LVI-verkkokauppa.fi kautta ostetut tilaukset toimitetaan asiakkaalle manner-Suomen alueella rahtivapaasti ilman kuluja. Toimituskulut näkyvät kassalla ostosten yhteenvedossa. Tuotteet toimitetaan välimyyntivarauksin.

Toimitusaika perille toimitusosoitteeseen on noin 2-5 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteen toimittamisesta vastaa Posti tai Kiitolinja Oy.  Kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilausvaiheessa ilmoitettuun puhelinnumeroon toimituksen yksityiskohtien sopimiseksi ennen tuotteen toimittamista.

Tuotetakuu:

Fluidmaster tuotteiden huutelukoneiston ja rungon osalta takuuaika on 10 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Takuu kattaa suunnittelu-, valmistus- ja raaka-ainevirheistä aiheutuneet viat. Huuhtelupainikkeiden osalta kahden takuuaika on 2 vuotta tuotteen todistetusta toimituspäivästä. Varaosien toimitustakuu on 25 vuotta. Takuu kattaa ostajalle veloituksetta samanlaisen tai vastaavanlaisen tuotteen tai osan.

Takuu ei koske virheellisestä tai puutteellisesta asennuksesta, huollosta, käytöstä tai korjauksesta aiheutunutta vikaa tai muuten toimituksen jälkeen syntyneestä syystä johtuvaa vikaa. Asentajan tulee tarkastaa asentamansa tuote ennen asennusta, vaurioitunutta tai muuten virheellistä tai puutteellista tuotetta ei saa asentaa. Fluidmaster ei vastaa tavaran soveltuvuudesta ostajan tarkoittamaan käyttöön.

Valmistaja

Fluidmaster on yksi maailman suurimmista seinä-wc -tekniikkaan erikoistuneista valmistajista, joka on toiminut wc -kalusteiden parissa jo yli 60 -vuoden ajan. Ainutlaatuinen ja monipuolinen mallisto kattaa asennuselementit, wc-istuimet ja niihin tarvittavat lisäosat erilaisiin tilaratkaisuihin.

Kaikki Fluidmaster -tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja täyttävät suomalaiset rakennusstandardit. Huuhtelukoneistot ovat tyyppihyväksyttyjä ensimmäisessä ääniluokassa. Tuotteisiin on tehty kaikki Suomen maakohtaisten määräysten mukaiset muutostyöt ja niihin kuuluvia lisäosia sekä varaosia on saatavilla tarvittaessa kattavasti ympäri Suomea. Tuotteiden yksinkertainen rakenne ja Suomessa tehdyt esiasennukset nopeuttavat asennustyötä ja tuotteiden käyttönottoa.